Omlet blog

Cadeau inspiratie voor kinderen

Of u nu een vader of moeder bent, de favoriete oom of een goede vriend, wij hebben alle cadeaus om de Kerst voor jonge dierenvrienden nog specialer te maken!

Eglu Go

Ben je een ouder die het nut van huisdieren niet echt kan inzien, maar moe wordt van het constante gezeur van de kinderen? Kan een ontbijt met verse eieren uit eigen tuin u misschien overtuigen? De Eglu Go is geschikt voor ongeveer 3 kippen, is goed geïsoleerd en heeft een vosbestendige ren. Het perfecte kippenhok voor iedereen die voor het eerst kippen houdt. Het kippenhok is zo gemakkelijk schoon te maken dat de kinderen het bijna zelf kunnen doen. En de dagelijkse en wekelijkse taken die het houden van kippen met zich meebrengt, zijn zo leuk en snel gedaan dat als iedereen van het gezin een beetje meehelpt, het niet saai zal worden.

Als u het idee heeft dat kippen misschien niet echt iets voor u zijn, maar het idee van de Eglu u wel bevalt, bekijk dan eens het Eglu Go konijnen- en caviahok. Het heeft dezelfde handige functies als het kippenhok, maar in plaats van een zitrooster en een nestruimte, wordt het geleverd met een uitneembare nestlade en een hooirek. Een geweldig huis voor konijnen en cavia’s!

Qute

Als u op zoek bent naar het perfecte eerste huisdier voor uw kind, dan is een hamster of gerbil een goed idee. Ze vormen sterke banden met hun verzorgers, en kinderen van alle leeftijden zullen graag met ze spelen.

De moderne en stijlvolle Qute hamster- en gerbilkooi maakt het hebben en verzorgen van een huisdier heel eenvoudig. Het schoonmaken van de kooi duurt slechts een paar minuten. Alles wat u hoeft te doen is de buis optillen en draaien om de huisdieren op het bovenste niveau te houden, terwijl u de nestlade leegmaakt en schoonveegt voordat u deze opnieuw vult met vers materiaal.

Bovendien staat de Qute geweldig in uw huis. In tegenstelling tot andere kooien voor kleine dieren, is deze hamster- en gerbilkooi een waar pronkstukje!

Koop de Qute met opbergvak en alles wat u nodig heeft voor de komst van uw nieuwe hamster met deze topaanbieding set. Nu slechts €102,-, (adviesprijs €112,-)

Zippi tunnelsysteem

Met het Zippi-tunnelsysteem voor konijnen en cavia’s kunnen tunnels en speelrennen worden verbonden om een verbazingwekkend gangenstelsel te bouwen dat door kinderen kan worden verplaatst en aangepast als ze met hun dieren spelen. Met extra accessoires zoals de hooiruif en uitkijkpost kunt u het systeem naar wens verder uitbreiden. De speelrennen maken het gemakkelijker voor kinderen om tijd met hun konijnen en cavia’s door te brengen, zonder dat u bang hoeft te zijn dat de dieren op verkenning uitgaan in de tuin!

Begin uw setup met onze bestsellers, de Zippi tunnel (enkel) met de hok-naar-ren verbindingskit, en de Zippi konijnenren met overdekking en vloerraster – enkele hoogte. Topaanbieding, nu slechts €179.99 (was €224.99).

Geo vogelkooi

Als uw kind graag vogels als huisdier wil hebben, dan zijn parkieten en vinken waarschijnlijk de beste dieren om mee te beginnen. Ze kunnen worden getraind, ontwikkelen een band met hun eigenaren en zijn relatief makkelijk te verzorgen. Dit laatste geldt zeker als u een kooi heeft die super makkelijk schoon kan worden gemaakt, zoals de Geo vogelkooi. 

Dankzij het slimme ontwerp en het centrale voerstation is het heel eenvoudig om voer en water aan te vullen. Bovendien vangt het op een slimme manier de zadenhulsjes op die uw vogels tijdens het eten laten vallen, zodat u niet elke dag hoeft te stofzuigen. De Geo is het perfecte kerstcadeau voor jonge vogelliefhebbers!

Heeft uw kind al een huisdier? Dan zijn nieuwe speeltjes een leuk cadeau!

De Grumpy Cat kersthengel laat de kat door de woonkamer rennen. Deze squeaky cracker speeltjes brengt ook uw hond in de kerststemming. Kijk hoe uw kleinere dieren genieten van deze feestelijke dennenappel sneeuwman! U vindt deze speeltjes, en nog vele andere feestelijke snacks en speeltjes, in onze Kerstwinkel.

This entry was posted in Kerst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *