Omlet blog

€10 korting op dierensnacks

Ontvang nu €10 korting bij besteding van €35 of meer aan snacks voor uw dieren! Gebruik bij het afrekenen van uw bestelling promocode TAKE10. Hieronder vindt u een aantal door ons geselecteerde snacks waarvan we zeker weten dat uw dieren ze heerlijk zullen vinden. Bezoek onze website voor het volledige assortiment.

KIPPEN

Naturals kippensnack aardbeien hart

Laat uw kippen zien hoeveel u van ze houdt door ze uw (aardbeien) hart te geven! Met liefde bereid en gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, afgewerkt met heerlijke stukjes aardbei. Deze hardgebakken koekjes zullen zelfs de meest kieskeurige kippen bekoren.

Nature’s Grub fruit & bessen snackmix

Nature’s Grub boomgaard mix is aanvullende voeding voor kippen en tuinvogels. Deze heerlijke mix bevat zaden, gekookte granen, inheemse bessen en gedroogd fruit.

Omlet biologisch gemengd graan

Kippen zijn gek op granen. Er zijn daarom weinig dingen waarmee u ze blijer kan maken dan met een handje graan in de namiddag. Het geeft de dooiers ook nog eens een mooie diepgele kleur. In één woord: egg-cellent!


KATTEN & HONDEN

Luxe Pawsecco Pethouse roséwijn

Laat uw huisdier meegenieten van een bijzondere gelegenheid met deze heerlijk Pawsecco roséwijn voor honden en katten. Deze non-alcoholische mix van vlierbloesem en netel is rijk aan vitaminen en mineralen, én een superlekkere beloning voor tijdens het weekend! !

Leaps & Bounds Woof reep

De Leaps & Bounds Woof reep is een veilig en overheerlijk alternatief voor chocolade voor honden. Perfect om blokjes te gebruiken als beloning tijdens een training of als u vindt dat uw hond gewoon zo nu en dan iets lekkers verdient!

Natural Eats kattensnack

Deze katten– en hondensnacks zijn een onweerstaanbare beloning voor uw huisdieren, met alleen maar natuurlijke ingrediënten. De snacks zijn glutenvrij, hebben een laag vetgehalte en zijn gemaakt van echt vlees.


KONIJNEN & KNAAGDIEREN

Naturals feesttaart

Deze mooie feesttaart bevat geen zuivel of toegevoegde suikers, slechts 100% natuurlijke ingrediënten. De eetbare taart is bedekt met overheerlijke wortel en kokosnoot, met als ‘kers op de taart’ kruiden- en groentebollen en bloemblaadjes. Binnenin vinden uw dieren een kruidensalademix om heerlijk aan te knabbelen.

Beaphar Crunch Sticks voor knaagdieren en konijnen

Beaphar Crunch Sticks voor knaagdieren en konijnen zijn samengesteld uit natuurlijke ingrediënten met toegevoegde vitaminen. Het is dus niet alleen een lekkere beloning voor uw huisdier, elke hap is nog eens goed voor zijn gezondheid ook. De sticks bevatten hoogwaardige granen, zaden en groente die drie keer zijn geroosterd om ze de hardheid te geven die zorgt voor de nodige tandslijtage.

Johnson’s “Oogstfeest” voor hamsters en gerbils

Hamsters en gerbils vinden het heerlijk om op deze Oogstfeest snack van Johnson’s te knabbelen. Dit blok in de vorm van een donut is een natuurlijke traktatie voor knaagdieren en bevat zaden, noten, granen, en honing. Kortom; een combinatie van ingrediënten die deze snack enorm lekker maken. Het is complementaire voeding en dient als aanvulling te worden gegeven op de dagelijkse voeding van uw huisdier.


Algemene Voorwaarden

Aanbieding voor €10 korting bij besteding van €35 aan dierensnacks is geldig van 02/07/20 t.e.m. 07/07/20. Gebruik promocode TAKE10 bij het afrekenen van uw bestelling. Aanbieding niet geldig voor voer en zakken met voer zwaarder dan 2kg. Niet van toepassing op speelgoed voor dieren en andere accessoires. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten en andere aanbiedingen en kortingen. 

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *