Omlet blog

Nieuwsbrief 2

Bekijk de Cube en de Hutch dit weekend op Tuinidee 2014!
 volop inspiratie, voorbeelden en ideeën opdoen voor uw tuin.  Al wandelend door de voorbeeldtuinen met het thema “vijftig tinten groen” komt u onze kippenvilla Eglu Cube tegen in een onvervalste moestuin, alsook deEglu Go Hutch, hét hok voor dwergkonijnen en cavia’s. Beide kunt u ter plekke uitgebreid bekijken, wellicht terwijl u ondertussen een kopje koffie nuttigt op het naastgelegen terras. Tesamen met de filmpjes die u op onze website kunt bekijken, zult u snel overtuigd zijn van het comfort, de  duurzaamheid en het eenvoudig onderhoud van onze dierenverblijven. De beurs Tuinidee wordt gehouden van donderdag 20 februari t.m. zondag 23 februari in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch.
…en als u dan toch met de tuin bezig gaat
overweeg dan eens het aanleggen van een kleine moestuin of het houden van kippen, een konijn of cavia. Ook in een kleine stadstuin is dit heel goed mogelijk! Wilt u kippen gaan houden en genieten van verse eitjes, kijkt u dan bijvoorbeeld eens naar de Eglu Go, verkrijgbaar in 4 frisse kleuren; tulpenrood, narcissengeel, leliepaars of natuurlijk groen. Voorbeelden van zo’n Urban Mini Farm vind u ook op onzeFacebookpagina
 Eglu Go Hutch, geschikt voor een dwergkonijn of twee cavia’s én standaard geleverd met grondrooster, zodat u niet bang hoeft te zijn dat uw konijn zich een weg naar de vrijheid graaft.  De Eglu Classic is geschikt voor 2 konijnen, heeft een 2 meter ren en kan ook geleverd worden met een grondrooster. Door de variëteit in kleuren is er altijd wel een kleur die perfekt past in uw tuin. Op onze website vindt u alle informatie over àl onze hokken, toebehoren en héél veel leuke cadeau-artikelen, spulletjes voor dagelijks gebruik in huis, tuin en keuken.
Wij broeden steeds weer nieuwe producten uit!

Facebook, Twitter of kijk regelmatig eens op onze website!

Omlet Nieuwsbrief: ook voor u.

Wellicht overvallen we u, dan wel bent u aangenaam verrast om de Omlet nieuwsbrief toegezonden te krijgen. Dat zit zo: naast onze trouwe abonnees willen we graag dat al onze klanten kennismaken met onze nieuwsbrief. Hierin vind u actueel Omlet nieuws, presenteren we nieuwe producten, maken we melding van leuke weetjes, kortingsactie’s en prijsvragen. Altijd goed voor een glimlach, toch?!
 www.omlet.nl. En mocht u onverhoopt geen informatie van Omlet meer willen ontvangen, dan kunt u zich onderaan deze nieuwsbief afmelden.

This entry was posted in Uncategorised


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *