Omlet blog

Nieuwsbrief 4

Feesteditie!

Jawel! Kijk eens goed naar de datum van bovenstaande krant, en het zal duidelijk zijn waarom er sprake is van een feestelijke editie van de Omlet Nieuwsbrief. Het is immers 10 jaar geleden dat vier studenten van the Royal College of Art de Eglu Classic ontwierpen en op de markt brachten. En waar de oprichters van Omlet inmiddels een stukje ouder en een tintje grijzer zijn geworden, is de Eglu nog steeds zo fris en funky als vanouds! Met de daverende introductie zorgde Omlet voor een sensatie in de kippenhouderij, en sindsdien heeft Omlet in alle uithoeken van de wereld Eglu’s geleverd. Daarmee zijn duizenden families in steden en dorpen in contact gebracht met kippen als leuke huisdieren, én met de smaak van vers gelegde eieren. We zijn al deze “Omleteers” dan ook heel erg dankbaar!

Met Pasen in het verschiet en met een jubileum te vieren zijn we extra opgewonden, zeker ook omdat we enkele nieuwe ei-gentijdse producten zullen gaan lanceren, die we nog eventjes stil gehouden hadden. Waarbij we ook een wedstrijd gaan houden waar Willy Wonka nog een puntje aan kan zuigen!

De Gele Eglu Classic is terug!
?

Dus grijp die kans en bestel vandaag nog zo’n fantastische, zonnige Yellow Eglu Classic!
De nieuwe Eglu Egg Cup vanaf nu te bestellen!

Om het 10 jarig bestaan te vieren doen we nog meer! Met trots presenteren we een nieuw hok. Weliswaar kleiner dan al onze andere kippenhokken, maar dat maakt het op andere fronten weer méér dan goed. We introduceren de Eglu Egg Cup, de eierdop met het ei-genwijze, coole uiterlijk. Logisch, want het is een miniatuur replica van de originele Eglu Classic. Daar zit uw gekookte eitje pas echt eersteklas!


Bestel de Eglu Egg Cup nu alvast als pre-order voor € 11,99 of als Ontbijtset voor € 23,99!

Doe mee aan de jacht op de gouden eieren!
Dacht u dat dat alles is, wat we voor ons jubileum hebben uitgebroed? Mooi niet! Geheel in de magische geest van Willy Wonka hebben we 100 gouden eieren verstopt in de eerste 1000 Eglu Egg Cups en Ontbijtsets, elk goed voor een verrassende prijs. Wordt u de gelukkige winnaar van een echt Eglu Classic Kippenhok en zodoende getrakteerd op dagelijks verse eitjes? Of u wint een grote pot met heerlijke marmelade voor op uw toast? Net zo makkelijk wint u een van de andere kakelverse ontbijtprijzen, want de kans op zo’n verrassings-ei is maar liefst 1 op 10. Dus waar wacht u nog op?
Bestel meteen uw Eglu Egg Cup en open de jacht op het gouden ei!
Omlet Urban Mini Farm
Een feestelijke kop koffie!


 website!
O ja! Nog benieuwd naar dat “paaseitje” waar we het in het begin van de nieuwsbrief over hadden? Klik dan hier en maak kennis met de – toen nog jeugdige- oprichters van Omlet!

This entry was posted in Uncategorised


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *