Omlet blog

Nieuwsbrief 5

Felicitaties voor Omlet UK: Congratulations!

In de vorige nieuwsbrief kondigden we het al aan: Omlet bestaat in Engeland 10 jaar! Om het te vieren ging het voltallige team een dagje naar Londen, voor een lekkere brunch en een bezoekje aan de London Eye. Het zou ons hier in Nederland niet verbazen als juist in de gondels van dit reuzen-reuzenrad inspiratie is opgedaan voor nieuwe producten! Wellicht een loop- en speelbal voor konijnen? Of een kippenhok met aangebouwde serre?!
Omlet Urban Mini Farm

 
Die laatste moeten we wel beschermen, want hoewel nog groen en onvolgroeid, de besjes vallen bij de kippen bijzonder in de smaak. Gelukkig kun je de kippen eenvoudig uit je tuintje houden met de afrastering van Omlet.  Tot volgende maand!
Nagelnieuw, en nu al in Nederland!
Stiekem wisten we al dat ie er aan zat te komen, maar we hebben het goed stil weten te houden. En dus was de introductie van ons nieuwste kippenhok een daverende sensatie! Op 11 april werd de Eglu Go Up gelanceerd, en vanaf de eerste dag was het een groot succes.
 Eglu Go, het kippenhok dat al jaren vele tevreden bewoonsters én kippenhouders kent, en ook centraal staat in ons Urban Mini Farm concept. Het idee voor het onderstel met de (optionele) wielen komt uiteraard van de Eglu Cube, ook zo’n meervoudig onderscheiden product uit de Omlet-studio. Voeg die ideeën samen, ontwerp er een nieuwe, naar wens uit te breiden ren bij, en voilá! De Eglu Go Up is geboren……

 hier!
Product-tips!Moederdag geschenkideeën: nog ideetjes nodig voor Moederdag? Omlet heeft ze. Voor keukenprinsessen kijk je hier en voor leuke gadgets moet je beslist eens hierkijken! (Extra tip: sla de pagina alvast op, want volgende maand is vaderdag!)

Dekzeilen en schaduwzeiltjes: nu de zon steeds feller gaat schijnen, maar ook de (onweers)buien tussendoor flink wat nattigheid loslaten, is het handig om een (extra) zeiltje aan te schaffen om uw huisdier te beschermen tegen regen, wind of (te) felle zon. We hebben ze voor elke weersomstandigheid en ze zijn voor elke hok/ren op maat verkrijgbaar. Meer weten klik dan hier. Ook verkrijgbaar voor de nieuwe Eglu Go Up. Klik hier om ze te bekijken en tevens voor meer nieuwe producten van Omlet!

 

This entry was posted in Uncategorised


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *