Omlet blog

Ook Omlet heeft z’n Black Friday

 

Ook Omlet ontkomt niet aan Black Friday, en waarom zouden we ook?! We zien het juist als een uitgelezen mogelijkheid om alle honden én hun baasjes zo’n fantastische Fido Studio Hondenbench te gunnen! Hoe? Nou: gewoon aanschaffen, want de 25% korting zit vandaag -en alléén vandaag- in de prijs verwerkt!

Met het design van een hedendaags meubelstuk, is de fantastische nieuwe Fido Studio veel meer dan zo maar een hondenbench voor in huis. Het is een perfecte aanvulling op uw interieur en voorziet in het natuurlijke instinct van uw hond om een eigen, vertrouwd nestplekje te creëren.

Met de innovatieve Fido Hondenbench heeft uw hond in feite een comfortabel en duurzaam huis voor het leven.  Of u nu op zoek bent naar gewoon een kwalitatief goede hondenbench die net iets meer is dan een simpel bed voor de hond, of een goed middel voor de training van uw puppy, de Fido bench biedt alles wat uw hond nodig heeft om zich veilig, geborgen en deel van de familie te voelen.

En het mooie van dit alles? U kunt de Fido Studio vandaag aanschaffen met die pakkende 25% Black-Friday-Korting!

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *