Omlet blog

Zoek de Paaseieren en win een Omlet-voucher t.w.v. €250

Wie vindt het nu niet leuk om Paaseieren te zoeken?

Wij hebben 6 eieren op onze website verstopt. Ga op jacht naar deze eieren en win een Omlet-voucher t.w.v. €250! Ook geven wij tien deelnemers als “troostprijs” onze handige Egg Ramp cadeau.

Wat moet u hiervoor doen? Bezoek de Omlet website en zoek de zes paaseieren die wij hier hebben verstopt. Elk ei bevat een nummer. Tel wanneer u alle eieren heeft gevonden de nummers bij elkaar op voor uw paascode. Bijvoorbeeld, als de eieren de nummers 1, 2, 3, 4, 5, 6 zouden hebben dan is de Paascode 21.

Bezoek vervolgens onze competitie-pagina en vul daar uw gegevens en Paascode in. De competitie sluit woensdag 4 april 2018 om middernacht. Omlet maakt de winnaars bekend op donderdag 5 april.

 

Doe nu mee!

Veel succes!

 


 

Algemene voorwaarden:

Algemene voorwaarden: deze competitie sluit op 4 april 2018 om 23:59 uur. Vul om deel te nemen aan de competitie de deelname-pagina in op de website van Omlet. De eerste prijs is een Omlet-voucher t.w.v. €250, 10 andere deelnemers winnen een Egg Ramp eierhouder. De winnaars worden willekeurig gekozen en worden bekend gemaakt op donderdag 5 april 2018. Omlet behoudt het recht om de competitie op elk gewenst moment te beëindigen. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld. Deelnemers dienen woonachtig te zijn in de Benelux.

This entry was posted in Competities


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *