Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Omlet blog

Omlets nieuwe automatische deuropener is geland!

De kippen van het Omlet Hoofdkwartier zijn op een belangrijke missie in het universum. Voorwaar geen koud kippenkunstje, maar de Verenigde Vederatie heeft de grenzen van het heelal opgezocht en een reis door ruimte en tijd gemaakt om de meest veilige en gebruiksvriendelijke automatische kippenhok deuropener ooit af te leveren voor mens én kip!

En dus nodigen we u uit om een blik te werpen aan boord van de Starship Henterprise, waar Kapitein Kloek het commando voert over de gevederde bemanning op hun weg naar de Aarde, bevelen kakelend, en instructies uitdelend voor de verkenning van deze planeet. Om uiteindelijk, na veel gefladder en drukken op talloze knoppen,  voor het eerst gebruik te gaan maken van een nieuw onderdeel op de Henterprise – de nieuwe Autodoor.

De kippenhoudster maakt haar gebruikelijke gang naar de het hok in de ochtend, niet bewust van de alle kippendrukte van de vorige avond, om in de ren een mysterieuze badge te vinden. Hét sein voor de kippen om nog juist voor een sluitende Autodoor naar binnen te fladderen, waarna de Henterprise met hyperspeed begint aan haar ruimtereis.

Op hun avontuurlijke tocht door het universum bezoekt de bemanning de lidstaten van de Verenigde Vederatie, zo veel mogelijk informatie verzamelend over hun nieuwste innovatie, de automatische kippenhok deuropener, kortweg AKD. Tijdens hun reis hebben de henginieurs deze Autodoor zo ontwikkeld, dat deze gebruikt kan worden met elk houten hok, elke ren, en natuurlijk bovenal met de fameuze Eglu Cube. De door batterijen aangedreven Autodoor en het controlepaneel zijn getest in de meest extreme weercondities, terwijl het systeem is voorzien van een sensor die tegendruk signaleert de de deur meteen weer opent mocht er iets in de weg zitten, waarmee de veiligheid van kip en haan optimaal gegarandeerd wordt.

De automatische deuropener werkt op de ingebouwde tijdschakelaar of de lichtsensor, hetgeen naar wens kan worden ingesteld. Dit zorgt ervoor dat de kippen met daglicht zelfstandig op stap kunnen, terwijl u zich nog eens lekker omdraait, en dat ze ‘s avonds ook vanzelf weer achter gesloten deurtje op stok gaan. Dat alles in elk seizoen, het hele jaar door.

En zo kunnen uw kippen nu lid worden van de Vederatie, met de Limited Edition ‘Lay Long and Prosper’ kippenvesten, geïnspireerd door de iconische uniformen van Captain Kirk, Scotty en Bones.

Kijk de volledige, op Star Trek gebaseerde video hier.

Omlets nieuwe Autodoor is voor te bestellen vanaf 7 September, met een vanaf-prijs van €169.99, waarbij de eerste honderd bestellingen een gratis kippenvest ontvangen, zoals te zien in de video.

This entry was posted in Uncategorised


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *