Omlet blog

Wereld Ei Dag 2018

Het is Wereld Ei Dag! Wereld Ei Dag wordt jaarlijks gevierd op de tweede vrijdag van oktober. Wereldwijd worden er evenementen georganiseerd ter ere van het ei.

Om deze dag te vieren, steunt Omlet de British Hen Welfare Trust en geven we u de kans een Chicken Swing te winnen! De BHWT is een organisatie die jaarlijks meer dan 50.000 legkippen redt van de slacht. Wilt u deelnemen, like dan onze facebook-pagina en laat ons in een reactie weten hoe u ’s ochtend het liefste uw eitje eet. Voor elke reactie die we ontvangen doneren wij £1 (€1.14) aan de BHWT! Ook ontvangen twee willekeurig gekozen deelnemers een Chicken Swing kippenschommel. Deelname aan deze competitie is mogelijk t/m 16 oktober 2018. Succes, en vergeet niet dit bericht te delen!

 

Algemene Voorwaarden:
Deze competitie sluit op dinsdag 16 oktober 2018 om middernacht. Like om deel te nemen onze Facebook-pagina en reageer op het bericht voor Wereld Ei Dag. Omlet doneert £1 voor elke reactie op dit bericht aan de British Hen Welfare Trust. Het maximale donatiebedrag namens alle Omlet landen tezamen is £250. Twee deelnemers winnen een Chicken Swing. De twee winnaars worden willekeurig gekozen uit alle deelnames en bekend gemaakt op donderdag 18 oktober 2018. Omlet behoudt het recht om de competitie op elk gewenst moment te beëindigen. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of een andere prijs. Deelnemers dienen woonachtig te zijn in de Benelux. Deze competitie staat niet open voor werknemers van Omlet en hun directe familieleden. Ook Omlet-partners die mogelijk betrokken zijn bij de promotie van deze competitie mogen niet deelnemen aan deze competitie. Omlet heeft het recht zonder aankondiging en op elk moment competities te wijzigen of te verbeteren, net als de competitie-informatie en algemene voorwaarden. Elke verandering wordt weergegeven in de competitie-informatie of de algemene voorwaarden. Alle aanmeldingen voor deelname dienen te gebeuren via de relevante competitie-pagina.

This entry was posted in Competities


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *