Omlet blog

Kerstuitverkoop: tot 20% korting

Of u de kerstboom al weken geleden heeft opgezet of juist helemaal niet van Kerst houdt, van Omlets kerstuitverkoop wordt iedereen die huisdieren heeft enthousiast!

Algemene Voorwaarden

Deze tot 20% korting aanbieding is geldig van 19/11/18 – 3/12/18. Geen promocode nodig. Zolang de voorraad strekt. Omlet Ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Producten waarop deze aanbieding niet van toepassing is: de Autodoor, Fido Nook 2-in-1 hondenbed en bench, alle Eglu beschermhoezen en dekens tegen extreme kou en Zippi rennen. De korting kan niet worden gebruikt en is niet van toepassing op verzendkosten. De aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere kortingen, acties en waardebonnen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *