Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Omlet blog

Een luie kat laten bewegen

Als uw kat de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan zal uw huisdier doorgaans vanzelf genoeg beweging krijgen. Als dit niet het geval is en u uw kat binnenhoudt zult u uw kat waarschijnlijk moeten aanmoedigen om voldoende te bewegen. Voldoende beweging, in combinatie met een volledig en gebalanceerd dieet, is belangrijk voor de gezondheid en het geluk van het dier. Een kat voldoende laten bewegen is misschien niet zo eenvoudig als dat voor een hond is, maar er zijn manieren om ervoor te zorgen dat uw kat actief en mobiel blijft.

Klim- en krabpalen voor katten

Loopwiel 

Voerspelletjes

Kattenspeeltjes

Catnip

Laserspeeltjes

This entry was posted in Katten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *