Omlet blog

De ultieme slaapplek voor uw huisdier maken

 

Als u een kat of hond heeft dan heeft u uw huisdier vast wel eens opgerold in een hoekje aangetroffen om het zichzelf comfortabel te maken als het weer kouder begint te worden. Onder het bed, achter de bank of misschien zelfs wel in een lege doos. Dit doen dieren omdat als het kouder wordt hun gebruikelijke slaapplekken vaak te koud worden en bloot zijn gesteld aan tocht. U kunt uw huisdier helpen door een comfortabele warme plek te creëren die helemaal van hem of haar alleen is. Lees verder om meer te weten te komen…

 

Kies een fijn plekje uit in uw huis

Probeer te achterhalen waar uw huisdier het liefste gaat liggen om te slapen. Zo weet u waar uw huisdier zich het veiligst en meest ontspannen voelt. Dit is waarschijnlijk in een warme ruimte in huis waar ze wat gezelschap hebben maar niet constant worden gestoord. Als u jonge kinderen heeft dan is een ruimte waar zij geen onbeperkte toegaan toe hebben waarschijnlijk het geschiktst.

De zoektocht naar het perfecte bed

Huisdieren kiezen meestal een bed of bank uit om op te slapen. Maar ook hier kunnen ze nog last hebben van tocht. En het brengt natuurlijk haren en modderpoten op plaatsen waar u dat niet wilt! Door hun bed in iets anders te zetten creëert u dé ideale slaapplek.

Dit is precies wat de Fido Nook hondenbench en het Maya Nook kattenhuis doen. De Nook is een waar meubelstuk dat het bed van uw hond iets boven de grond plaatst, weg van tocht en kou. De Nook is ook verkrijgbaar met gordijnen om de plek van uw huisdier nog warmer en gezelliger te maken. Voor timide huisdieren die bijvoorbeeld bang zijn voor kabaal en vuurwerk bieden de gordijnen uitkomst door een veilige plek te creëren waar ze kunnen schuilen.

En om het nieuwe hol van uw huisdier helemaal af te maken kunt u een heerlijk kussen uitkiezen. Waarschijnlijk weet u al waar uw huisdier graag op slaapt. Het Fido Classic hondenkussen is als een soort matras waarop uw huisdier kan ontspannen zonder te warm te worden. Voor dieren die liever een meer gesloten mand hebben raden we de Buster & Beau Dawlish hondenmand of het Dream Paws Cosy Bed aan. En voor de echte luxebeesten zijn er de superzachte matrassen van Cloud7.

Finishing touches

De ultieme slaapplek is natuurlijk niet compleet zonder dekens en kussens. Leg er tenslotte de favoriete speeltjes van uw huisdier bij en hij of zij zal zich er helemaal thuisvoelen!

This entry was posted in Huisdieren


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *