Omlet blog

NIEUW – Sloten voor de Zippi ren

Vrouw kijkt naar konijnen in Zippi konijnenren, beveiligd met Easy Access slote voor Zippi ren

Heeft u een Zippi (speel)ren, dan kunnen de nieuwe Zippi sloten de toegang vergemakkelijken. Hoe werken de sloten?

Als u ooit de Zippi ren heeft moeten betreden om voer en water te vervangen of om uw huisdier op te tillen, dan zult u waarschijnlijk hebben gemerkt dat het lastig is om door de nauwe openingen binnen te komen. En een heel paneel verwijderen is teveel gedoe. De Zippi sloten zijn ontworpen om dit probleem op te lossen.

Hoe werken de Easy Access sloten voor de Zippi ren?

De sloten zijn in los of als sets verkrijgbaar, om aan uw wensen tegemoet te komen. U kunt de clips tussen drie rechte zijden van elk gewenst paneel van de Zippi ren vervangen voor de Zippi sloten, om hier een toegang van de maken.

Het Zippi stot omsluit de rand van twee renpanelen en verbindt ze op dezelfde manier als een renclip. Eenmaal ontgrendeld worden beide panelen echter nog steeds op hun plaats gehouden, totdat alle sloten zijn geopend. U kunt dan het paneel dat u als toegang wenst te gebruiken optillen, zonder dat het in de ren kan klappen en het uw huisdieren in gevaar kan brengen.

Kan ik meerdere Easy Access sloten voor Zippi tegelijkertijd gebruiken?

U kunt ook meerdere Zippi sloten gebruiken om van aangrenzende (dak)panelen van een grotere ren een nog ruimere toegang te maken. Onderstaand overzicht helpt u te bepalen hoeveel sloten u nodig heeft om de gewenste renopening te creëren.

Welk voordeel hebben de Easy Access sloten voor de Zippi ren voor mij en mijn dieren?

Dankzij de verbeterde toegang is het makkelijker om de ren te betreden of naar binnen te reiken om uw dieren te voeren, de ren schoon te maken, ze op te tillen en met ze te spelen. Hoe toegankelijker de ren is voor volwassenen en kinderen, des te meer aandacht en speeltijd uw dieren zullen krijgen. Dit draagt bij aan hun gezondheid en geluk, en aan de band tussen u en uw dieren.
Voor meer informatie over hoe Zippi rennen en speelrennen uw dieren meer ruimte kunnen geven om te spelen en bewegen, lees deze blog.

De Zippi sloten zijn duurzaam, roofdier-proof en makkelijk te gebruiken – zelf voor kleine handjes. De geïntegreerde veiligheidsknop moet gelijktijdig worden ingedrukt en gedraag om het slot te openen, wat helpt ongewenste bezoekers buiten te houden.

Easy Access slot voor Zippi ren maakt verschillende toegangen mogelijk

Bekijk in deze YouTube video hoe de Zippi sloten kunnen worden gebruikt…

 

De nieuwe Zippi sloten zijn nu verkrijgbaar voor €3.22 per stuk.

Voor meer producten voor cavia’s en konijnen, bezoek de Omlet website om uw dieren alles te geven dat ze nodig hebben. 

This entry was posted in Cavia's


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *