Omlet blog

Als u dit jaar een nieuw gadget wilt kopen…

…kies dan deze.

Van de nieuwste smartphone tot de superslimme haardroger. We lezen en horen vaak over de nieuwste en beste gadgets die ons leven makkelijker moeten maken. Steeds vaker zien we interessante tech-producten voor onze huisdieren! Maar hoe zit dat met kippen? Jep, zelfs uw gevederde vrienden kunnen worden verwend met futuristische snufjes. En er is nu iets dat u niet wilt missen.

Als u deze week één ding voor uzelf of uw kippen wilt kopen, kies dan voor de Autodoor.

De Autodoor

Deze eenvoudige aanvulling op uw kippenhok kan een groot verschil maken in de verzorging van uw dieren. Vaak krijgen wij van tevreden klanten te horen dat ze niet meer zonder zouden kunnen.

Bevestig de Autodoor aan het verblijf van uw kippen; dit kan een Eglu Cube kippenhok, Eglu ren, elk houten kippenhok en kippengaas zijn. Gebruik het bedieningspaneel om de tijd in te stellen waarop u wilt dat de deur opent en sluit. Dit kan een ingestelde tijd zijn of een bepaald lichtpercentage.

De Autodoor opent ‘s ochtend zodat uw kippen hun ren of hok kunnen verlaten om rond te scharrelen en hun vleugels te strekken. Dit komt met name in de zomer van pas wanneer uw vogels waarschijnlijk vroeger ‘uit de veren’ willen dan u. U hoeft niet meer om 5 uur ‘s ochtend op te staan als u een Autodoor heeft.

U kunt de Autodoor zo instellen dat deze als het ‘s avonds begint te schemeren, en u weet dat al uw kippen op stok zijn gegaan, sluit. Zo zijn uw kippen beschermd tegen roofdieren. In de winter zal het vaak al donker zijn voordat u ‘s avonds thuis bent. Met de Autodoor hoeft u zich niet naar huis te haasten om uw kippen in hun hok te sluiten. De Autodoor doet dit voor u.

Dit zijn nog vijf redenen waarom u een Autodoor nodig heeft…

  1. Werkt op batterijen. Uw kippenhok hoeft dus niet in de buurt van een stopcontact te staan.
  2. Betrouwbaar in alle weersomstandigheden, of het nu winter of zomer is.
  3. Ingebouwde veiligheidssensor, zodat uw kippen zich niet kunnen bezeren als ze hun nieuwe deur inspecteren.
  4. Verbetert de veiligheid en isolatie van uw kippenhok. Een horizontale deur is veel veiliger dan een verticale deur, omdat deze niet door roofdieren kan worden opgetild.
  5. Weinig onderhoud en makkelijk te installeren. Alles in één door om van start te kunnen gaan!

This entry was posted in Kippen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *