Omlet blog

Kom meer te weten over hamsters

Iedereen die een hamster heeft weet hoe leuk deze huisdieren zijn! Ze zien er schattig uit en zijn grappig. Maar ze zijn ook onafhankelijk en slim. Of u nu voor het eerst een hamster heeft of een doorgewinterde hamster-fan bent, er is altijd wel iets dat u nog niet wist over deze diertjes! Daarom hebben wij deze ‘Best of Hamster’-blog samengesteld met informatie en advies. Ideaal om kinderen meer te leren over hun huisdier!

12 Interessante hamsterfeiten

Hamsters zijn knaagdierenzijn en een onderfamilie van de Cricetidae. Ze werden in 1936 vanuit Syrië naar de Verenigde Staten gebracht. Er zijn ongeveer… Verder lezen


De lichaamstaal van een hamster begrijpen

Hamsters zijn enorm leuke huisdieren – ze zijn schattig, grappig en relatief eenvoudig te verzorgen. Door hun schattige uiterlijk zijn het over de hele wereld populaire huisdieren geworden. Hamsters brengenVerder lezen


Wilt u uw hamster trucjes leren? Dit zijn onze tips!

Iemand heeft ooit eens gezegd dat alles wat een brein heeft die in verband staat met een maag, kan worden getraind. En dit geldt ook voor hamsters. Hamsters zijn slimme diertjes en ze kunnen waarschijnlijk meer dan dat u denkt – zoals het leren van trucjes bijvoorbeeld… Read more


DIY doolhof voor hamsters

Hamsters zijn dol op spelen en ontdekken. Er zijn natuurlijk allerlei speeltjes en snacks verkrijgbaar voor hamsters, maar is het niet leuk om zelf een spannend doolhof voor ze te maken? Dit is niet moeilijk en geeft een hoop plezier! Het zijn… Verder lezen

This entry was posted in Hamsters


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *