Omlet blog

Win dit weekend 1 van de 5 Caddi snackhouders

Competitie tijd!

Op onze Twitter pagina geven we vijf Caddi snackhouders weg, een vermakelijk en uitdagend voerspeeltje voor kippen, konijnen en cavia’s. Volg Omlet op Twitter en laat onder de competitie tweet weten of u?, ? of ? heeft.

Algemene Voorwaarden
Deelname aan deze competitie is mogelijk t/m 20 april 2020. Volg de Twitter pagina van Omlet en reageer op de competitie tweet. Vijf winnaars ontvangen een Caddi snackhouder voor kippen, konijnen of cavia’s. Uit alle deelnames (wereldwijd) selecteren wij willekeurig de winnaars die wij binnen zeven dagen na het sluiten van de competitie op de hoogte zullen brengen. Indien wij niet binnen zeven dagen een reactie van een winnaar ontvangen behouden wij het recht de prijs in te trekken en aan een andere deelnemer te geven. Omlet behoudt het recht de competitie op elk moment aan te passen of in te trekken. De prijs heeft geen geldwaarde. Deze competitie staat niet open voor werknemers van Omlet of hun directe familieleden. Deelname is alleen mogelijk via de relevante competitie-post. De winnaars gaan akkoord met get gebruik van hun naar en elk redelijk verzoek van Omlet met betrekking tot publiciteit naar aanleiding van de competitie. 

This entry was posted in Competities


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *