Omlet blog

Ontvang 20% korting op onze luxe, superzachte dekens – tijdelijke aanbieding

Verwen uw huisdier met een nieuw, superzacht deken. Om ‘s avonds heerlijk op in slaap te vallen en om uw meubels te beschermen tegen haren en modderpoten. Met de promocode COSY ontvangt u nu 20% korting!

Algemene Voorwaarden
Deze aanbieding is geldig van 14/05/20 tot en met 19/05/20. Zolang de voorraad strekt. Gebruik promocode COSY om 20% korting te ontvangen op de luxe, superzachte dekens. Korting geldig voor katten- en hondendekens. Niet van toepassing op het bolsterbed. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Deze aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten of in combinatie met bestaande aanbiedingen en kortingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *