Omlet blog

Interview met Omlet ambassadeurs

Heeft u een Omlet product waar u weg van bent en vindt u het leuk om met andere mensen over uw dieren te praten? Word dan Omlet ambassadeur!

Het Omlet ambassadeursprogramma geeft mensen de mogelijkheid het product te zien waarin ze geïnteresseerd zijn en hier vragen over te stellen. Zoals een live, interactieve review.

Spreekt u met iemand over een Omlet product en besluit deze persoon tot aankoop over te gaan, dan ontvangt u een commissie op deze bestelling. Daarnaast zijn veel Omlet klanten in andere landen dankzij het Omlet ambassadeursprogramma in contact gekomen met mensen met dezelfde interesses. Kortom, het is een leuke manier om mensen bij u in de buurt te ontmoeten met dezelfde hobby!

We spraken met twee ambassadeurs uit de VS, Sueellen en Jennifer, over hun ervaring als ambassadeur. Dit is hun verhaal:


Kan je ons iets meer vertellen over je kippen en setup?

SE:
Ik kan mijzelf gelukkig prijzen met twee verschillende, zeer lieve kippentomen! We hebben acht kippen rechtstreeks naast het huis en we hebben 23 kippen in ons weiland in de achtertuin. Deze opstelling hebben we nu 3 jaar.

J:
Als eerste hebben we vijf plymouth rock kippen. We hebben ze nu ongeveer een jaar. We houden ze in een Omlet kippenhok met ren en een omheind buitenverblijf. Ze komen goed met elkaar overeen maar accepteren geen nieuwkomers. Het zijn vrij grote vogels maar ze zijn tevreden met de ruimte die we hebben. We zouden de toom zeker kunnen uitbreiden met de kippenhok-setup die we nu hebben.

Ook hebben we 1 witte silkie, 1 blauwe “satin” silkie en 2 silkie mixjes (waarschijnlijk silkie/kuifhoen – de witte is een sizzle en van de zwarte weet ik het niet zeker). Het zijn allemaal hennen, behalve de satin. Ze leggen eieren maar het zijn echte huisdieren. We hebben de huifhoender/silkies nu ongeveer een jaar en de silkie 6 maanden. De witte silkie is een hen maar denkt dat ze een haan is – zijn/haar naam is Juancho. Ze zingt en praat de hele dag door. Het is nogal een typetje. De blauwe satin silkie is een nieuwkomer. We moeten een beetje voorzichtig zijn met koud en nat weer omdat ze zo klein zijn, snel nat kunnen worden en niet kunnen vliegen. Overdag houden we ze samen met onze kune kune varkens Max en Luigi, die ervoor zorgen dat ze veilig zijn en warm blijven.

Wat bevalt je aan de Omlet producten?

SE:
Ongeveer 10 jaar geleden kregen we onze eerste kippen en het hele gezin (alle 6 de leden) vond het enorm leuk. We houden van hun lieve en grappige persoonlijkheden, en natuurlijk van hun prachtige eieren. Na verloop van tijd vielen onze kippen echter ten prooi aan roofdieren! Gelukkig ontdekte mijn dochter op een beurs de fantastische Omlet producten. Ze vertelde me over het Omlet kippenhok, de rennen en allerlei andere producten. Ik was meteen verkocht!

Ik vind Omlets producten er echt geweldig uitzien. Ze zijn heel mooi ontworpen en zijn makkelijk schoon te maken en te onderhouden. Nu, drie jaar later ziet mijn hok er nog uit als nieuw! Ik ben met name weg van de buitenrennen, omdat je ze groter en kleiner kan maken afhankelijk van wat de toom nodig heeft. Wat ik ook heel fijn vind is dat ik de ren in kan lopen zonder te hoeven bukken of kruipen. Hierdoor kan ik makkelijk het water en voer vervangen, schoonmaken en tijd doorbrengen met mijn toom!

J:
We zijn helemaal weg van het Omlet kippenhok en de ren. Het hok is erg makkelijk schoon te maken en (tot nu toe) hebben we vrijwel geen hygiëne/sanitaire problemen gehad. Ik denk dat het kunststof help dit te beperken vergeleken met hout of een ander poreus materiaal. Het hok blijft warm tijdens de winter en koel in de zomer, zelfs bij extreme hitte. Er zijn veel roofdieren in de buurt maar tot nu toe is nog geen één erin geslaagd binnen te komen. Het lijkt erop dat het zelfs lastig voor ze is om op het dak te komen omdat de randen zijn afgerond, dus dat is een extra pluspunt. Wat ik ook prettig vind is dat het product simpel is – slechts drie hendels. Iedereen lijkt heel tevreden en de plymouth rocks komen aan een gemiddelde van een ei per dag!

Wat is je ervaring als Omlet ambassadeur?

SE:
Ik vind het echt heel leuk om Omlet ambassadeur te zijn! Ik vind de producten geweldig, en de veelzijdigheid ervan! En ik hou van mijn kippen! Ze zijn lief, grappig en een schattig onderdeel van ons gezin. Het is zo leuk om elke dag heerlijke, verse, gezonde en mooie boerderij-eitjes te verzamelen!

Het was voor mij een logische stap om Omlet ambassadeur te worden omdat ik enorm te spreken ben over de producten en ik het leuk vind om mijn ervaring, kennis en liefde voor kippen te delen! Ik beleef er plezier aan om andere mensen die enthousiast zijn over kippen, of gewoon nieuwsgierig zijn, onze setup te laten zien!

J:
Ik besloot om een Omlet ambassadeur te worden omdat ik echt in de producten geloof en de interactie die ik met het bedrijf heb gehad heel positief was – het lijkt een leuke groep mensen die proberen mooie producten te verkopen.

Hoe ziet een bezoek of contact met een prospect er doorgaans uit?

SE:
Vaak neemt een persoon die erover nadenkt kippen te gaan houden en/of een kippenhok aan te schaffen per e-mail contact met me op en stelt een aantal vragen. We spreken hier over en plannen dan een bezoek zodat ze de Omlet producten in bedrijf kunnen zien. We kiezen een tijd die ons beiden goed uitkomt. Nadat mensen de kippen en de Omlet kippenhokken hebben gezien, kunnen ze niet wachten om te beginnen!

J:
Voor het virus zijn er een aantal mensen op bezoek geweest– iedereen was goed op de hoogte (mensen doen echt hun research!) en wilde met name het product in het echt zien. Ik denk dat dit deels verband houdt met de kosten ervan – het kost geld en mensen willen dus zeker weten dat het echt is wat ze zoeken voordat ze zich ertoe verbinden. De laatste tijd hebben we veel vragen gehad van mensen die voor het eerst kippen willen gaan houden, waarschijnlijk heeft dit te maken met de hoge prijs van eieren hier in Californië. Sommige mensen laten weten dat het ze nogal een opgave lijkt, en ze willen dus zeker weten dat ze de juiste keuze maken. Wij zijn zeker geen kippen-experts maar dankzij de Omlet producten blijft het simpel – ik weet zeker dat onze dames veilig zijn en schoon blijven, waarmee de halve strijd geleverd lijkt!

 


Als u erover nadenkt om zelf een Omlet ambassadeur te worden, stuur ons dan een e-mail en wij sturen u alle informatie die u nodig heeft!

This entry was posted in Product reviews


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *