Omlet blog

20 aanwijzingen dat u uw hond verwent

Bruine hond gewikkeld in een Omlet superzachte luxe hondendeken

Of het nu zelfgemaakte hondenkoekjes, nieuwe speeltjes of lange wandelingen zijn, er zijn allerlei manieren om uw hond te laten weten hoeveel u van hem of haar houdt. Maar verwent u uw hond? Waarschijnlijk. Is dat erg? Waarschijnlijk niet.

Dit zijn twintig aanwijzingen dat u uw viervoeter verwent.

1.

U heeft geen snoep in huis, maar wel een heleboel hondenkoekjes. Dat is goed omdat dit betekent dat u niet alle beloningen in één keer heeft gegeven; maar iets minder als u zelf eens echt zin heeft in wat lekkers…

2.

U bent met uw hond in de dierenwinkel en laat hem zelf ‘kiezen’ welk speeltje en bot hij graag wil hebben. Het winkelmandje begint al aardig vol te raken!

3.

U koopt een grotere, betere sproeier voor uw tuin alleen maar omdat uw hond zoveel plezier had met de vorige. Het gras heeft eigenlijk op dit moment niet echt extra water nodig, maar uw hond wel!

4.

U koopt een nieuw piepspeeltje om mee te kunnen touwtje trekken met uw hond, hoewel de oude er nog prima uitzien. Want dit is wel het eerste speeltje van uw hond in de vorm van een kreeft…

5.

U realiseert zich dat u net zo naar de Puppy Spa voor uw hond van volgende week uitkijkt als naar uw eigen romantische verblijf in een spa hotel de week erop.

6.

De snacks voor uw hond zijn gezonder dan uw eigen snacks – allemaal biologisch, duurzaam geteeld en vol met vitaminen en mineralen.

7.

De namiddagen die u besteedde aan DIY projecten zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor knuffelen, spelen met hondenspeeltjes en lange wandelingen in het park om hallo te zeggen tegen de eendjes.

8.

De vriezer is goed gevuld met verfrissende hondensnacks, maar niet met ijsjes voor u en de kinderen.

9.

U heeft twee uur in de keuken gestaan om te bakken. Het resultaat? Een aantal bakplaten vol hondenkoekjes voor uw huisdier en al zijn hondenvriendjes in de buurt.

10.

U zit op de niet-zo-comfortabele stoel, omdat uw hond zo fijn ligt te slapen op uw favoriete plek.

11.

U vindt het tv-programma niet echt interessant, maar blijft kijken omdat het het favoriete programma is van uw hond.

12.

U koopt speeltjes en beloningen voor de verjaardag van uw hond of voor onder de kerstboom – en verstopt ze stiekem ergens bovenop een plank tot de grote dag is aangebroken.

13.

U bent op zakenreis en belt naar het thuisfront. Uw eerste vraag is “Hoe gaat het met de hond?”

14.

U bent een expert in hondenmassages en essentiële oliën voor honden, maar van massages en essentiële oliën voor mensen weet u vrijwel niets.

15.

U geeft uw hond zijn eten iets eerder, zodat jullie later samen de nieuwe Scooby Doo of Lassie film kunnen kijken.

16.

De jaarlijkse rekening voor de hondentrimmer is hoger dan die van uw kapper.

17.

U heeft een lijst met alle hond-vriendelijke restaurants in de buurt, en stelt een lijst samen met alle restaurants die u met uw hond heeft bezocht.

18.

De ‘kamer’ van uw hond onder de trap is met meer zorg ingericht dat uw eigen woonkamer.

19.

U heeft besloten uw hond niet te laten merken dat u een slechte dag heeft, gewoon omdat u niet wil dat hij zich zorgen maakt.

20.

U bent alweer naar het strand geweest met uw hond. Het was niet de bedoeling zo snel weer te gaan, maar uw hond stond erop…

 

Zolang u uw hond niet overvoert, te erg betuttelt of teveel laat bewegen, zijn er allerlei manier waarop u uw hond kunt verwennen. En het mooie is dat uw hond zich niet verwend zal voelen (en zich zo zal gaan gedragen), slechts geliefd.

Teckel in een Omlet Topology hondenmand met schapenvacht-topper

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *