Omlet blog

Cadeau ideeën voor hondeneigenaren

Fido Studio – Wit

Krijgt iemand binnen uw familie een puppy die hij/zij wil laten wennen aan een bench? Of kent u iemand met een voormalige asielhond, die zich veiliger voelt op een eigen, geborgen plek? Dan hebben wij het perfecte cadeau, voor zowel mensen als honden.

De mooie Fido Studio is een hondenbench die eruit ziet als een modern meubelstuk, zodat de bench niet meer ergens in een hoek hoeft te worden verstopt. De Fido Studio is verkrijgbaar met een optioneel en bijzonder praktisch garderobekastje, om alle hondenaccessoires in op te bergen. Bespaar 10% op de witte Fido Studio tijdens Omlets Winter Sale!

Bolster bed

Of u nu iets koopt voor een hond of een hondeneigenaar, een nieuwe mand wordt altijd gewaardeerd, zeker als de huidige zijn beste tijd heeft gehad. De super comfortabele bolsterbedden hebben een traagschuim matras dat zich naar het lichaam van de hond vormt. Perfect voor honden van alle leeftijden.

Het bolsterbed heeft een hoes die in de wasmachine kan worden gewassen, is verkrijgbaar in drie maten, drie kleuren en met allerlei optionele stijlvolle pootjes. Momenteel zijn alle manden 20% in prijs verlaagd.

Psst – ook katten vinden deze manden heerlijk!

Dekens / koelmatten

Fris de mand van uw hond voor Kerst op om klaar te zijn voor het nieuwe jaar. Omlets super zachte dekens maken de mand heerlijk warm en aangenaam – fijn om in uit te rusten na een lange wandeling. Maar ze kunnen natuurlijk ook worden gebruikt om autostoelen of de bank te beschermen tegen modderpoten en haren. En als u zich alvast wilt voorbereiden op 2021, dan is de koelmat de perfecte aanvulling voor de hondenmand tijdens de lente en zomer. Deze zelfkoelende mat wordt geactiveerd door het gewicht van uw hond en verkleint de kans op oververhitting tijdens warme dagen.

Tijdens de Winter Sale ontvangt u 20% korting op koelmatten en 15% korting op dekens.

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *