Omlet blog

Cadeau ideeën voor konijneneigenaren

2 x 2 buitenren voor konijnen

Iedereen die konijnen houdt en zijn dieren meer ruimte wil geven, zal heel blij zijn met deze 2 x 2 buitenren voor konijnen. De ren is bijzonder stabiel en veilig en kan door middel van een eenvoudige verbindingsset worden verbonden met een Eglu Go konijnenhok, met of zonder ren.

Dit is perfect als u, of de persoon voor wie u het koopt, konijnen of cavia’s meer speelruimte in de tuin wilt geven. Keuze uit een enkele of volle hoogte, beide momenteel 10% afgeprijsd tijdens Omlets Winter Sale!

 

Zippi tunnels & (speel)rennen

Met Zippi maakt u het leven van uw konijnen interessanter. Met het tunnelsysteem kunt u voor uw konijnen en cavia’s een waar gangenstelsel maken in uw tuin. Breid uw setup uit met bochten en T-splitsingen, en maak het geheel nog leuker met hooiruiven en uitkijkposten.

Het Zippi tunnelsysteem maakt het voor uw dieren mogelijk om zelfstandig gebruik te kunnen maken van een afzonderlijke ren, zodat ze hier wanneer ze maar willen naar toe kunnen gaan.

Dit is het uitgelezen moment om uw bestaande tunnelsysteem uit te breiden, of een nieuwe op te zetten. Alle Zippi tunnelsysteem onderdelen zijn momenteel 20% afgeprijsd, de Zippi ren en speelren zijn 10% in prijs verlaagd.

Caddi

Caddi is een soort kerstsok voor dieren, en een leuk cadeau voor iemand met konijnen of cavia’s. Deze interactieve snackhouder kan in de ren worden gehangen en worden gevuld met verse groenten of hooi.

Caddi is makkelijk te vullen, houdt de snacks voor uw dieren langer vers en uw dieren zullen met plezier de uitdaging aangaan hun beloningen uit de Caddi snackhouder te krijgen!

Bespaar nu 15% op Caddi!

This entry was posted in Konijnen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *