Omlet blog

Cadeau ideeën voor kippeneigenaren

Eglu Cube / Eglu Go / Eglu Go UP

Dit is hét moment om uzelf te trakteren op dat kippenhok waar u al een tijd van droomde! Bent u van plan om in het nieuwe jaar kippen te gaan houden? De Eglu Go en Eglu Go UP zijn perfecte kippenhokken voor 3-4 hennen. Heeft u momenteel een kleinere Eglu, of houdt u uw kippen in een hok dat zijn beste tijd heeft gehad, bekijk dan de Eglu Cube eens, ons grootste kippenhok met ruimte voor maximaal 10 kleine krielkippen.

Alle Eglu’s zijn uiterst veilig, makkelijk schoon te maken en moeiteloos te verplaatsen. Dit maakt het leven makkelijker en aangenamer voor zowel u als voor uw dieren!

Speciaal voor onze winter Sale zijn de Eglu kippenhokken tot wel 20% in prijs verlaagd!

Accessoires voor kippen

In Omlets uitgebreide assortiment speeltjes en accessoires voor kippen vindt u een kerstcadeau voor kippenhouders van alle leeftijden. Interactieve voerspeeltjes zoals de Poppy en Pendant Teck Toys en de Caddi snackhouder kunnen met groenten worden gevuld en zorgen tijdens de koude wintermaanden voor het nodige vermaak. Of wat dacht u van de Chicken Swing of een traditionele zitstok?

Al deze accessoires zijn momenteel sterk afgeprijsd, dus dit is de tijd om een uitgebreide hentertainment set samen te stellen!

Boughton

Bent u van plan een kerstcadeau te geven aan traditionalist die de voorkeur geeft aan een houten hok, dan is Boughton het perfecte hok. Het tijdloze, praktische ontwerp van Boughton maakt het tevreden en gezond houden van kippen een eitje. Daarnaast staat het hok prachtig in elke tuin. Het hok wordt onbehandeld geleverd, zodat de persoon die dit grote cadeau ontvangt zelf kan bepalen voor welke look hij of zij wil gaan!

Boughton is 15% afgeprijsd tijdens Omlets winter sale!

This entry was posted in Kippen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *