Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Omlet blog

Dieren vakantie quiz

Dieren vakantie quiz: weet u welke rol deze dieren spelen in deze populaire vakantie films?

1.Wat bindt de Grinch op het hoofd van Max?

Photo by Woodson’s Mom on Unsplash

A. Een stok

B. Holly

C. Een bel

D. Mistletoe

2.Wat steelt de Grinch van een muis in de film Whoville?

A. Een stuk kaas

B. Een koekje

C. Een zuurstok

D. Een kruimel

3. Van wie is de stem van Rebecca the Hen in de film “The Star” (2017)?

A. Mariah Carey

B. Keegan Michael Key

C. Aidy Bryant

D. Gina Rodriguez

4. Waarom versiert Snoopy zijn hondenhok in de film “A Charlie Brown Christmas”?

A. Voor Charlie Brown

B. Voor een wedstrijd

C. Voor de Kerstman

D. Voor Woodstock

5. Wat is de naam van de hond in de  film “Annie”?

A. Goldie

B. Molasses

C. Sandy

D. Butterscotch

6. Wat is de naam van de hond van Kate Winslet “The Holiday”?

A. Charlie

B. Chip

C. Jackson

D. Pip

7. Welk dier zegt “Bye Buddy, I hope you find your dad!” in de film “Elf”?

A. Een walvis

B. Een zeehond

C. Een narwal

D. Een ijsbeer

8. Hoe heet het vogeltje dat Snoopy vergezelt in “A Charlie Brown Christmas?”

A. Tweetie

B. Sunny

C. Pebbles

D. Woodstock

9. Hoe heet de bekendste red-nosed reindeer?

A. Rudolph

B. Prancer

C. Dancer

D. Comet

10. Hoe helpt Rudolph de Kerstman tijdens Kerst?

A. Met zijn neus spoort hij regen en sneeuw op

B. Met zijn neus speurt hij op wie op de ‘naughty’ en ‘nice’ lijst staan

C. Zijn neus waarschuwt vliegtuigen om ruimte te maken voor de Kerstman

D. Hij leidt de slee

 

 

 

 

Answers: 1.A, 2. D, 3. A, 4. B, 5. C, 6. A, 7. C, 8. D, 9. A, 10. D

This entry was posted in Huisdieren