Omlet blog

Tijdelijk 15% korting op de Geo vogelkooi

Bespaar tijdelijk 15% op de Geo vogelkooi van Omlet.

Geef u parkieten in 2021 een nieuwe vogelkooi. Geo is een stijlvolle, makkelijk te reinigen vogelkooi, voorzien van een ‘no-spill’ voer- en drinkbakje. Verkrijgbaar in drie moderne kleuren en met optionele accessoires zoals de sterrenhemel nachthoes en een opvallend blauw vogelbadje. Nu allemaal met 15% korting!

Gebruik promocode: HAPPYGEO

Aanbieding geldig tot en met 15.03.2021. Algemene voorwaarden van toepassing.

Dit is wat onze klanten te zeggen hebben over de Geo vogelkooi…

Julie, United States: “Geweldige kooi! Esthetisch mooi en ruim genoeg voor twee parkieten. We hebben de hoge stand en hebben alle accessoires gekocht en zijn helemaal tevreden met de aankoop”

Naomi, Nederland: “Heel tevreden over de Geo vogelkooi! De kooi is niet enkel mooi en ruim, ze is ook heel makkelijk schoon te maken. Het materiaal van de bak aan de onderkant voelt aangenaam aan en is stevig. Zelfs al heb je een keer niet genoeg tijd om de kooi volledig schoon te maken, dan kan je nog heel makkelijk met een doekje snel erover gaan, het vuil is super makkelijk te verwijderen. Het voederbakje vangt al de restjes van het zaad op en het is ook leuker om de vogels te zien eten omdat het in het midden staat. Wij zijn heeel blij met de kooi en hebben alleen maar goeie opmerkingen!”

Noe, France: “Ik ben heel blij met deze kooi en heb geen moment spijt gehad van de aankoop vanwege het praktische en originele ontwerp! Voor mijn vogels is het een droom onderkomen met veel ruimte en veel meer natuurlijk licht om van te genieten! Ik raad het zeker aan!”

Algemene voorwaarden

Deze aanbieding voor 15% op Geo vogelkooien is geldig van 11.03.21 tot en met 15.03.21. Gebruik promocode HAPPYGEO bij het afrekenen van uw bestelling. Aanbieding geldig voor alle kleuren Geo vogelkooien, inclusief de hoge stand, vogelbadje, spiegels en nachthoes. Deze aanbieding is niet geldig voor de lage stand voor de Geo vogelkooi wegens een bestaande korting. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten of in combinatie met bestaande kortingen of aanbiedingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *