Omlet blog

20% korting op de Geo vogelkooi & accessoires – Geef uw vogels de kooi die ze verdienen

Vlieg de zomer in met een nieuw thuis voor uw vogels!

Ontvang nu 20% korting op de mooie Geo vogelkooi & allerlei accessoires om uw vogels een fantastische plek te geven. Heeft u al een Geo vogelkooi? Geef uw vogels dan een nieuwe nachthoes zodat ze ook tijdens zonnige zomeravonden heerlijk kunnen wegdromen.

Algemene voorwaarden:
Deze aanbieding voor 20% korting op de Geo vogelkooi en accessoires is geldig van 08.07.21 tot en met 14.07.21. Gebruik kortingscode GEOSM bij het afrekenen van uw bestelling om 20% korting te ontvangen op Geo producten. Deze aanbieding is geldig voor de Geo vogelkooi in alle verkrijgbare kleuren, hoge Geo vogelkooistand, hoezen en spiegeltjes. Deze aanbieding is niet geldig voor de lage Geo vogelkooistand, papieren onderleggers en zitstokken. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten of in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *