Omlet blog

Geo vogelkooi – nu met 10% korting EN gratis verzending

Dubbel besparen? Ja graag!

Algemene voorwaarden:
Deze aanbieding voor 10% korting op de Geo vogelkooi en accessoires, inclusief gratis verzending, is geldig zolang de voorraad strekt. Gebruik code GOGEO bij het afrekenen van uw bestelling om 10% korting en gratis verzending te ontvangen op de Geo vogelkooi, hoge stand, hoezen, spiegeltjes en vogelbadjes. Aanbieding niet geldig voor de lage stand, zitsokken en papieren onderleggers. Gratis verzending alleen van toepassing op producten die deel uitmaken van deze aanbieding, voor andere items die u aan uw bestelling toevoegt worden kosten in rekening gebracht. Gratis levering niet van toepassing op pallet-leveringen. Omlet kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vertragingen veroorzaakt door derden, zoals koeriersdiensten. Gratis verzending alleen geldig voor verzending naar Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Ierland, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Italië, Denemarken, Noorwegen, Spanje en Polen en geldt alleen voor Standard Delivery Service. Omlet ltd, behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.

 

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *