Omlet blog

Kies de perfecte Freestyle klimboom voor uw kat

Twee katten relaxen in de hangmat van de outdoor Freestyle klimboom van Omlet.

Met meer dan 70 verschillende accessoires, zorgt Omlet er met de Freestyle Klimboom voor dat je een speelplek kunt creëren die perfect past bij jouw kat. Je hebt vast al wel eenidee welke accessoires het beste bij jouw huis en kat passen, maar we helpen je graag een handje op weg met onze pre-designed kits. En, als jij en je kattenvriend eenmaal hebben ontdekt hoe leuk de Freestyle Klimboom is, dan kunnen jullie altijd nog extra palen en accessoires toevoegen. Kijk eens naar onze 6 starter-kits en vind de perfecte Freestyle Klimboom.


Beginner

Beginner is de ideale starterkit om uw kat kennis te laten maken met Freestyle. Het heeft een platform dat  op elke hoogte op de paal kan worden geplaatst, voorzien van een stijlvol blauw geweven kussen om uw kat extra comfort te geven terwijl uw huisdier in de hoogte uitrust.

Bij deze kit ontvangt u ook een uiterst stabiele sisal krabberkit waar uw kat zijn natuurlijk krabgedrag op kan uiten. De sisal is duurzaam en voelt fijn aan voor kattenpootjes, maar is sterk genoeg om kattennagels op te slijpen.

Beginner is een voordelige oplossing, en perfect als u een kat heeft die soms twijfelt over het uitproberen van nieuwe dingen, of als u weinig ruimte in huis heeft.


Freestyle klimboom voor katten Top Cat-kit

Top Cat

Top Cat is misschien wel de meest stijlvolle opstelling onder de starterkits, met gele kussens voor het platform en de tredes die prachtig opgaan in uw interieur. Bij deze kit ontvangt u een bloempot die op elke hoogte op de paal kan worden bevestigd, zodat u de verticale ruimte volledig kunt benutten.

Top Cat is geschikt voor katten die graag de wereld in de gaten houden vanaf een hoge hoogte, uit de buurt van kleine mensjes en huisdieren. Top Cat heeft een vervangbare sisal krabber-kit, waardoor het een ideale startset is om later verder uit te breiden als uw kat steeds avontuurlijker wordt.


Freestyle klimboom voor katten Ladder-kit

Ladder

Ladder is voorzien van vier bamboe tredes die u op de perfecte hoogte kunt plaatsen om een ladder te creëren waarlangs uw kat veilig naar boven kan klimmen. Bovenin de paal kunt u het platform plaatsen met een super comfortabel geweven holletje waar uw kat rustig kan genieten van de nodige schoonheidsslaapjes.

Bij deze set ontvangt u een schaaltje voor snacks die bij het holletje kan worden geplaatst, of ergens anders op de paal, mocht uw kat halverwege de klim honger krijgen.

Ladder is perfect voor katten die graag hoog zitten, weg van lawaai van het dagelijkse huishouden. Omdat de tredes overal op de paal kunnen worden aangebracht, kunt u de moeilijkheidsgraad van de klim aanpassen aan de leeftijd en vaardigheden van uw huisdier.


Freestyle klimboom voor katten Scratcher-kit

Scratcher

Scratcher is de perfecte kit voor katten die hun uiterlijke verzorging uiterst serieus nemen. De kit bevat een stevige sisal krabpaal die om de verticale paal wordt gewikkeld zodat uw kat zich goed kan uitstrekken, en een paal-naar-vloer helling met een krabbox van golfkarton. Fanatieke krabbers kunnen zich naar hartenlust uitleven op deze veelzijdige kit.

Bij Scratcher ontvangt u ook een hangmat voor de nodig schoonheidsslaapjes na het spelen, weg van de drukte.

Heeft u een kat die het een verworven recht vindt zijn nagels te slijpen op uw meubels, dan is Scratcher de ideale kit voor u. Door uw kat een duidelijke, stabiele plek te geven om te krabben, zal uw huisdier snel moeten begrijpen dat dit de beste plek is om nagels te slijpen. Alle krab-onderdelen van deze kit kunnen worden vervangen als ze zijn versleten, waardoor Freestyle een slimme langetermijnoplossing is.


Freestyle klimboom voor katten Sleeper-kit

Sleeper

Sleeper is de set voor super relaxte katten die met niets minder genoegen nemen dan met optimaal comfort. Het platform en de tredes zijn voorzien van mooie geweven kussens die een zacht oppervlak bieden om op te loungen en het huishouden goed in de gaten te houden. Sleeper heeft ook een afgelegen holletje waar uw huisdier zich in kan terugtrekken voor de oh-zo belangrijke dutjes.

Deze sisal krabpaal van deze kit stelt uw kat in staat zich goed uit te rekken na een intensieve slaapsessie, en natuurlijk om de nagels te slijpen.


Freestyle klimboom voor katten Explorer-kit

Explorer

Explorer is voor avontuurlijke katten die van springen, klimmen en krabben houden. Deze starterskit bevat de meeste Freestyle-accessoires, verdeeld over twee verticale palen. Zo kan uw kat een activiteit kiezen afhankelijk van zijn stemming op een specifieke dag.

Explorer is voorzien van twee soorten krabpalen, tredes om uw kat in zijn klimboom te laten klimmen, een brug om op te loungen en een hangmat om in uit te rusten als alles is verkend. Als kers op de taart bevat deze kit een sierpot voor een katvriendelijke plant, plus een roestvrijstalen voerbakje voor eten of wat lekkers.

Explorer is perfect voor jonge, actieve en lenige katten, of voor huishoudens met meerdere katten.

Omlet en jouw kat

We begrijpen dat alle katten verschillend zijn en daarom maken we het super makkelijk om hun kit helemaal aan te passen. Je kunt de accessoires zelf (ver)plaatsen om eens wat nieuws te proberen. Daarnaast kun je een heel eigen systeem ontwerpen met gebruik van onze handige Freestyle klimboom configurator.. Ontdekt nieuwe manieren om te spelen met de Freestyle Klimbomenvan Omlet en neem ook eens een kijkje in ons brede assortimentkattenproducten, zoals mandjes voor katten, dekens voor katten en krabpalen – allemaal ontworpen door dierenliefhebbers en deskundigen. 

This entry was posted in Katten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *