Omlet blog

De ultieme cadeaugids voor kippen en hun eigenaren

Dit is de juiste plek als u op zoek bent naar een cadeau voor iemand die kippen houdt. Zoals altijd is onze Omlet-shop tot de nok gevuld met praktische en leuke producten voor kippen en hun eigenaren. Maak gebruik van onze Black Friday Sale met interessante aanbiedingen, mooi op tijd voor Kerst. 

Hentertainment

Een van de beste cadeaus die u uw kippen ‘s winters kunt geven, is vermaak. Omlet heeft uiteraard producten die zorgen voor de nodige hentertainment, om uw kippen te laten kakelen van geluk.

Poppy and Pendant Peck Toys geven voer, snacks of grit vrij als uw kippen ernaar pikken. Dit zorgt voor uitdaging en snacks, in tijden dat er minder beestjes te vinden zijn in de tuin.

Of maak van de kippenren een echte speeltuin met de Chicken Swing. Kippen gaan van nature graag op stok, en een bewegend element zal zorgen voor nog meer plezier.

Autodoor

Omlets automatische kippenhokdeur maakt het leven van mensen die kippen hebben net wat makkelijker, en het zal zeker in de smaak vallen bij tech-liefhebbers! De deur kan worden ingesteld om automatisch te openen en sluiten op een bepaald tijdstip, of afhankelijk van het daglichtniveau. Zo zijn kippen veilig in hun hok als de zon ondergaat, zelfs als hun eigenaren bijvoorbeeld nog aan het werk zijn. De Autodoor kan op elk houten hok en ren worden gemonteerd, een geweldig cadeau voor alle trotse (maar drukke) kippeneigenaren.

PoleTree

Geef uw kippen een eigen kerstboom met Omlets nieuwe PoleTree zitsysteem. Deze zitstokboom is perfect voor Omlets inloopren of een andere kippenren. PoleTree kan naar wens worden samengesteld om tegemoet te komen aan de wensen van uw toom met een combinatie van lange en korte zitstokken op verschillende hoogtes en in verschillende richtingen.

De stabiele palen kunnen aan het dak en/of de zijkant van uw ren worden bevestigd. U kunt er zoveel zitstokken aan toevoegen als u wenst en ze rangschikken op een manier die bij uw kippen past. Creëer een wenteltrap voor uw kippen om langs naar boven te klimmen, of voeg lange zitstokken toe zodat uw kippen naast elkaar kunnen zitten terwijl ze hun omgeving in de gaten houden. Maak het systeem af met bijvoorbeeld voerschaaltjes waar uw kippen hoog in de zitstokboom van kunnen genieten.

Egg Skelter

Mensen met kippen hebben, als ze geluk hebben, meer eieren dan ze op een dag kunnen eten. Een handige bewaaroplossing is dan een mooi cadeau. Met een Egg skelters kunnen de prachtige kippeneieren in de keuken worden tentoongesteld. Met de eierspiraal is makkelijk bij te houden in welke eieren als eerste moeten worden gebruik, doordat nieuwe eieren bovenaan worden toegevoegd als ze vers uit het hok komen.

This entry was posted in Kerst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *