Omlet blog

Happy Halloween – 20% korting op gruwelijk leuke Hentertainment

Geef uw kippen hun eigen bezemsteel voor Halloween! ?

Ontvang met code CHICKORTREAT 20% korting op gruwelijk leuke Hentertainment, zoals Peck Toys, zitstokken voor kippen, Caddi snackhouders en The Chicken Swing.


Algemene voorwaarden
Deze aanbieding voor 20% korting is geldig van 28.10.21 tot en met 31.10.21. 20% korting is uitsluitend geldig voor The Chicken Swing, Omlet zitstokken van 1 meter en 2 meter, Pendant en Poppy Peck Toys en Caddi snackhouders. Korting niet geldig voor duoverpakkingen, PoleTree en andere accessoires voor kippen. Zolang de voorraad strekt. Omlet behoudt het recht de competitie op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten en in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.

This entry was posted in Kippen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *