Omlet blog

Herfstkorting – Bespaar tot 20%

Bespaar op Omlet-favorieten tijdens onze herfstactie. Ontvang 20% korting op Qute, Geo vogelkooi en nog veel meer. Gebruik om de korting te ontvangen code AUTUMN.

Algemene voorwaarden
Deze aanbieding voor – tot – 20% korting op geselecteerde producten is geldig zolang de voorraad strekt. 20% korting is van toepassing op Geo vogelkooien en accessoires, geselecteerde modellen van de Qute kooi voor hamsters en gerbils, Omlet afrastering 21m en 32m. 10% korting is van toepassing op het Eglu Go kippenhok. Aanbieding is niet geldig voor Omlet afrastering 12m en 42m. Aanbieding niet geldig voor alle andere producten en accessoires. Gebruik kortingscode AUTUMN bij het afrekenen van uw bestelling. Zolang de voorraad strekt. Omlet ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten en in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen. Kortingscode kan niet worden gebruikt wanneer de bestelling in uw winkelmandje een of meer afgeprijsde producten bevat.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *