Omlet blog

Tot 20% korting tijdens de Black Friday Sale

Algemene voorwaarden
Deze Black Friday Sale aanbieding is alleen geldig van 17.11.21 tot en met 29.11.21. Geen kortingscode nodig – korting is reeds toegepast op deelnemende producten. Zolang de voorraad strekt. Afgeprijsde producten in de Omlet-shop zijn aangeduid met een ster-symbool. 10% korting is geldig voor Zippi tunnels voor konijnen en cavia’s, Zippi Rabbit and Guinea Pig Runs, Eglu Go UP Chicken Coop, Autodoor, Coop Light, PoleTree Chicken Perch, gepreconfigureerde inlooprennen en buitenrennen voor huisdieren, geselecteerde Zippi schuilhuisjes voor konijnen en cavia’s, speeltunnels en sloten, Omlet kattenbakvulling, luxe, superzachte dekens voor honden en katten en geselecteerde thermohoezen en -dekens voor extreme kou. 20% korting is geldig voor Eglu Go konijnen- en caviahok, Maya kattenbakken, Maya indoor kattenhuis, Maya Donut mand, Qute kooi voor hamsters en gerbils MK2, Eglu Go kippenhok, Omlet afrastering voor kippen, Bolsterbedden voor honden en katten, Topology hondenmanden, geselecteerde pootjes voor honden- en kattenmanden, Geo vogelkooi, Caddi snackhouder, Peck Toys, zitstokken voor kippen, Chicken Swing, Freestyle outdoor klimboom voor katten. Aanbieding niet geldig voor Zippi konijnen- en caviaren uitbreidingen, inlooprennen voor kippen en sets voor buitenrenuitbreidingen, Zippi schuilhuisjes in de kleur groen, thermodekens voor extreme kou voor de Eglu Cube Mk2 in de kleur groen, thermodekens voor extreme kou voor de Eglu Go in de kleur groen, Qute kooi voor hamsters in gerbils Mk3, vierkante houten pootjes voor hondenmanden maat Medium, ronde houten pootjes voor hondenmanden maat Small, houten pootjes voor hondenmanden met messing dop maat Medium & Large, Freestyle Indoor klimboom, buitenren portieken en scheidingswanden, Zippi vides, Fido Studio, Fido Nook, Fido Classic en Fido Sofa frame, en ook andere products. Zolang de voorraad strekt. Omlet kan niet garanderen dat uw bestelling op tijd voor Kerst wordt bezorgd. Omlet Ltd. behoudt het recht deze aanbieding op elk momenten te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten en in combinatie met andere aanbiedingen en kortingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *