Omlet blog

De beste kerstcadeaus voor honden en hun eigenaren

Omlets kerstmarkt is weer open. Dit jaar hebben we veel korting op hondenproducten, dus mis uw kans niet uw hond (of de hond van iemand die u kent!) te verwennen met geweldige cadeaus.

Topology hondenmand

De Topology hondenmand is een must-have voor elke hond die graag tot rust komt na een lange dag. Het hoogwaardige matras met traagschuim is een mooi cadeau voor bijvoorbeeld oudere honden die wel wat extra ondersteuning van hun gewrichten kunnen gebruiken. Topology is verkrijgbaar met verschillende luxe toppers, zoals een schapenvacht van imitatiebont, om uw trouwe viervoeter een knusse plek te geven tijdens de feestdagen.

Bolsterbed voor honden

Kent u iemand die op zoek is naar een betere mand voor zijn of haar hond, dan is het Bolsterbed een geweldige keuze. De hoes kan worden losgeritst om in de wasmachine te wassen waardoor de mand ook ideaal is voor puppy’s (ongelukjes kunnen gebeuren) en bestand is tegen modderige pootafdrukken.

Met keuze uit vijftien fraaie kleuren en verschillende designerpootjes is het Bolsterbed ideaal voor alle hondenouders die op zoek zijn naar een stijlvolle mand die past bij hun interieur. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kleur saliegroen of wijnrood, als aanvulling op de kerstversiering?

Luxe, superzacht hondendeken

Het onweerstaanbare superzachte hondendeken is het perfecte hondencadeau voor onder de kerstboom. Dit superzachte deken kan overal in huis worden neergelegd om uw hond een fijne slaapplek te geven. U kunt het deken natuurlijk ook in de hondenmand leggen voor nog meer warmte en comfort. Nu verkrijgbaar in de feestelijke kleur kerststerrood en crème, zodat ook uw hond in de kerststemming kan komen.

Joules regenjas voor honden

Voor echte modieuze honden is de Joules regenjas het perfecte accessoire voor regenachtige winterwandelingen. Met het schattige Joules-design zal uw hond tijdens zijn volgende wandeling nog meer aandacht krijgen.

De stijlvolle lichte jas is voorzien van een binnenvoering, om uw hond lekker warm te houden. De jas heeft een verstelbare klittenbandsluiting en is verkrijgbaar in drie maten, zodat u zeker weet dat uw viervoeter zich supercomfortabel voelt.

 

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *