Omlet blog

Prrrfecte kerstcadeaus voor katten

Nog niet geslaagd in het vinden van het prrrfecte kerstcadeau voor een kattenliefhebber? Wees gerust, u vindt zeker iets op Omlets kerstmarkt. Dit jaar zijn er een aantal kattenspeeltjes en accessoires met korting verkrijgbaar, dus mis het niet!

Freestyle klimboom voor katten

Freestyle is het ultieme cadeau voor kattenliefhebbers. Door de grote hoeveelheid accessoires om de boom naar wens mee samen te stellen, kunt u zeker een opstelling maken die helemaal past bij de persoonlijkheid van uw kat. De platforms zijn ideaal voor katten die van klimmen houden, en de hangmat is een geweldige schuilplek voor katten de de behoefte hebben om even te ontsnappen aan de drukte rondom Kerst.

Freestyle is verkrijgbaar in zes maten, variërend van 1,70 m tot 4,40 m, wat betekent dat het geschikt is voor elke plafondhoogte. Er is ook een optie om kamerplanten (uiteraard huisdiervriendelijk) aan het systeem toe te voegen, om de klimboom in uw huis op te laten gaan.

Donut kattenmand

Heeft u een kat die niets fijner vindt dan zich ergens knus op te rollen? Dan staat de Maya Donut kattenmand dit jaar vast bovenaan zijn of haar verlanglijstje. De donutvorm biedt optimale ondersteuning, zodat uw kat het zichzelf zo comfortabel mogelijk kan maken. De mand van imitatiebont is heerlijk zacht en zal uw kat volledig tot rust laten komen.

Bolsterbed

Het Bolsterbed is nog zo’n superzachte kattenmand, en een uitstekend kerstcadeau is voor kattenouders. De aanritsbare hoes kan in de wasmachine worden gewassen om de mand fris en haarvrij te houden.

Met keuze uit vijftien fraaie kleuren en verschillende designerpootjes is het Bolsterbed ideaal voor alle katteneigenaren die op zoek zijn naar een stijlvolle mand die past bij hun interieur.

Luxe superzachte kattendeken

Geen kat zal Omlets luxe superzachte kattendeken kunnen weerstaan. Leg dit mooie deken op de favoriete plek van uw kat, of in hun mand, zodat ze nog beter zullen slapen. Het deken is dubbelzijdig en is verkrijgbaar in de kleuren grijs met crème en kerststerrood met crème, zodat kattenouders de stijl kunnen vinden die past bij hun interieur.

Kattenspeeltjes

Voor speelse katten vindt u in Omlets kerstmarkt een uitgebreid assortiment kattenspeeltjes voor eindeloos speelplezier. Kleine speeltjes zijn de perfecte vulling voor de kerstsok van uw kat en zorgen voor de nodige mentale en fysieke uitdaging.

Wat dacht u bijvoorbeeld van de schattige Pudding Snuffle mat als kerstcadeau? Het speeltje houdt katten eindeloos bezig terwijl ze hun favoriete snack tussen zoeken. U kunt zelfs catnip gebruiken, waar uw kat urenlang plezier aan zal beleven.

This entry was posted in Katten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *