Omlet blog

Black Friday Sale 2022

Tot 40% korting

Shop nu

Algemene voorwaarden

Omlets Black Friday Sale loopt tot en met 30 november 2022. Aanbieding geldig voor Topology hondenmanden, Bolsterbedden voor honden, Bolsterbedden voor katten en Maya Donut kattenmanden, inclusief accessoires voor deze producten. Exclusief alle andere producten. Het kortingspercentage voor de verschillende producten kan verschillen. Geen actiecode nodig, de korting is reeds toegepast bij het afrekenen. Zolang de voorraad strekt. Omlet behoudt het recht deze aanbieding op elk moment te beëindigen. Aanbieding kan niet worden gebruikt voor verzendkosten en in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen.

This entry was posted in Kortingen en acties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *