Omlet blog

Uiterste besteldatum voor levering op tijd voor kerst – mis het niet

Uiterste besteldatum voor levering op tijd voor Kerst - mis het niet

Om ervoor te zorgen dat u uw bestelling op tijd voor kerst ontvangt, raden we aan uiterlijk op de hieronder vermelde datum te bestellen. Houd er a.u.b. rekening mee dat mogelijke vertraging van de bezorgdienst helaas niet kan worden vermeden. Als u er zeker van wilt zijn dat u uw bestelling op tijd voor kerst ontvangt, raden we daarom nadrukkelijk aan ruim voor deze datum te bestellen. U kunt ook telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze klantenservice voor advies over de beste bezorgdienst in deze drukke tijd van het jaar. Houd er ook rekening mee dat deze datum alleen geldt voor producten die momenteel op voorraad zijn, pre-orders kunnen pas worden verzonden wanneer deze weer op voorraad zijn.

Als u verdere hulp nodig heeft met recente kerstbestellingen of algemene vragen voor de klantenservice, aarzel dan niet om contact op te nemen met het Omlet-team op 085 888 35 71 of per e-mail op vragen@omlet.nl

Nederland en België

DPD – 15 december

 

This entry was posted in Kerst


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *