Omlet blog

Omlets nieuwe collectie hondenmanden met unieke prints

Hond op Nature Trail bolstermand uit Omlets Dog Walk Collectie

Elke hondeneigenaar heeft zo zijn lievelingswandeling met zijn hond. Of het nu door dichte, groene bossen is, langs drukke straten van een grote stad of over heuvels en dalen – elke dag wandelen we met onze trouwe viervoeters. Dit is de inspiratie geweest voor Omlets eerste limited edition collectie designer-hondenmanden met unieke prints. De Dog Walk Collectie weerspiegelt de plaatsen waar we onze geliefde honden uitlaten, zodat we er tot lang na de wandeling van kunnen genieten.

Betreed onze wondere wereld met herinneringen aan mooie wandelingen en ontdek hoe Omlets eerste collectie limited edition hondenmanden is ontstaan.

Maak kennis met de designer

Omlets in-house textieldesigner Victoria is de bedenker van onze eerste limited edition-collectie met unieke prints. Victoria, zelf hondeneigenaar, liet zich voor de prints inspireren door de band en de vriendschap tussen honden en hun baasjes, en hoe wandelingen met onze honden ons verbinden door een gedeelde ervaring. Vanuit deze collectieve vreugde zijn de kenmerkende prints van de Dog Walk Collectie ontstaan.

In deze exclusieve achter de schermen-video geeft Victoria u inzicht in de gedachte achter van haar ontwerpen en het ontstaansproces van elke print. Kijk mee en ontdek meer over deze unieke en kenmerkende ontwerpen. Welke print past het beste bij uw hond en zijn lievelingswandeling?

Inspiratie voor de patronen

Weerspiegelt uw lievelingswandeling uw omgeving, de mensen die u onderweg tegenkomt en laat het uw hond kwispelen? Iedereen bewandelt een ander pad en ziet andere dingen. Maar de vreugde die tijd doorbrengen met onze hond brengt, die delen we. Lees meer over de wandelingen die zijn vastgelegd in de acht kenmerkende prints van de Dog Walk Collectie en vind de print die u het meeste aanspreekt.

  • Nature Trail: Voortgekomen uit het beeld van een serene wandeling in een diepgroen bos.
  • Pawsteps Electric: Beïnvloed door de beweging van pootjes en voeten in een drukke stad.
  • Pawsteps Natural: Doet denken aan het tempo en de rust van mensen en pootjes die door de geplaveide straten wandelen.
  • Contour: Geïnspireerd door de hond die dankbaar is voor elke heuvel en elke wandeling.
  • Morning Meadow: Een ervaring van de glans van een glimmende vacht in de zon en de zoete geur van wilde bloemen.
  • Midnight Meadow: Rijke bloementinten zijn weergegeven in dit rustgevende design.
  • Forest Fall: Torenhoge eiken, vallende bladeren en verwaaide wandelaars zijn de inspiratie geweest voor deze print.
  • Shaded Spruce: De enige monochrome uitvoering van de collectie ligt met zijn levendige en rijke tint aan de basis van onze kenmerkende prints.

Ontdek Pawsteps

De unieke patronen van de Pawsteps Electric en Pawsteps Natural-prints zijn geïnspireerd op de gelijktijdige beweging van voeten en pootjes. Sommige hondenwandelingen zijn snel, andere langzaam, sommige wandelingen zijn met grote honden en andere met kleine. Maar elke wandeling is goed besteedde tijd met degene die het meest van ons houdt. Dit is het idee achter deze kenmerkende designs.

De Electric-print, een nevenschikking van beweging en plaats, doet denken aan een stevige wandelingen in de stedelijke jungle, waar levendige kleuren de omgeving bepalen. De Natural-print vertegenwoordigt dezelfde beweging, maar in een rustige omgeving zoals een schilderachtig dorpje waar de tijd langzamer lijkt te gaan.

Beide prints zijn verkrijgbaar voor onze nieuwe mandstijlen, het hondenkussen en het hondennest, en Omlets bestverkochte Bolster hondenmand van traagschuim.

Wandeling in de velden

Eén blik op de Meadow-patronen en u waant zich midden in een weiland vol wilde bloemen. De bloemmotieven geven het gevoel een heerlijk geurend landschap vol bloeiende wilgen, heggen en bloemen binnen te stappen.

Bij beide designs ruik je bijna de betoverende geur van een bloemenweide. Ze illustreren de paden die overdag of ‘s nachts worden bewandeld. Morning Meadow is gevuld met de levendige tinten van hondsrozen en winterbessen. Midnight Meadow geeft het gevoel van een zonsondergang in hetzelfde weelderige landschap, wanneer een dag vol avontuur vredig ten einde loopt.

Kies een van de drie mandstijlen – kussen, nest of bolster – en laat uw hond heerlijk in slaap vallen in een bloemenweide.

Hond op Morning Meadow hondennest uit Omlets Dog Walk Collectie

Fall for nature

Houdt u het meest van wandelingen tussen de bomen en geniet u van de rijke kleuren van het bos, dan zullen de levendige tonen en patronen van Nature Trail, Contour, Forest Fall en Shaded Spruce waarschijnlijk het beste bij u passen. Ontworpen vanuit het gevoel ondergedompeld te zijn in de essentie van de natuur, is elke print gemaakt om de schoonheid van wandelingen door dichte bossen met zachte tinten te weerspiegelen.

Zowel Nature Trail als Forest Fall doen denken aan een interessant pad dat slingert tussen groene bomen terwijl de wind zachtjes door de vacht van uw hond gaat. De Contour-print voert u langs hetzelfde met bomen omzoomde pad, nu kronkelend door heuvelachtige landschappen. Alle rijke groentinten die u tijdens uw wandeling ziet, komen samen in de enige monochrome optie van de collectie, Shaded Spruce.

Ontdek uw lievelingswandelpad in een van deze prints, verkrijgbaar voor het hondenkussen, hondennest en bolsterbed.

Hond op Nature Trail hondenkussen uit Omlets Dog Walk Collectie

Over duurzaamheid gesproken

Omlet zet zich ervoor in innovatieve producten te maken die duurzaam en comfortabel zijn. Het is onze missie duurzaamheid in de huisdierenindustrie te verbeteren door producten te ontwerpen die kunnen worden gerepareerd, gerecycled en die makkelijk te onderhouden zijn.

Met onze nieuwe collectie unieke prints hebben we belangrijke stappen gezet naar een duurzamere hondenmand, zonder in te leveren op kwaliteit van comfort. De hoezen van de manden in de Dog Walk Collectie zijn gemaakt van 100% gerecyclede plastic flessen. Van dit product wordt garen gemaakt die wordt geweven tot een luxe en slijtvaste canvasstof waar uw hond comfortabel op kan rusten.

Ook het gebruik van gerecycled polyester voor de voering van de hondenmand hebben we uitgebreid onderzocht en getest. De kwaliteit voldeed echter niet aan de standaard die we stellen voor uw hond. De vulling pakt samen en verliest te snel zijn veerkracht, wat het comfort voor uw hond en de levensduur van de mand vermindert. Daarom hebben we besloten om nieuw polyester te gebruiken om een hoogwaardige, slijtvaste en comfortabele mand te maken waar uw hond vele jaren plezier van zal hebben.

We streven er altijd naar om onze producten duurzaam te vervaardigen om ervoor te zorgen dat u en uw huisdier een kleinere ecologische voetafdruk achterlaten. We zijn er trots op dat we elke dag bewuste, milieuvriendelijke keuzes maken.

Ontdek Omlets Dog Walk Collectie

Een wandeling met uw hond is meer dan de benen en pootjes strekken. Een wandeling viert het hebben van een hond en metgezel, als we samen een vreugdevolle ervaring delen in de unieke schoonheid van onze omgeving. We nodigen u uit om de acht unieke limited edition prints van Omlets Dog Walk Collectie te ontdekken en een patroon te vinden die het meest doet denken aan de lievelingswandeling met uw hond. De paden die we bewandelen verschillen, maar de weg van uw hond naar zijn mand, daar geniet hij misschien wel het meest van.

This entry was posted in Honden


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *