Omlet blog

De beste producten voor katten

Kat kijkt naar Omlet Stak krabpaal met navulverpakking

Alle katteneigenaren zijn het erover eens. Voor onze katten zijn alleen de beste producten goed genoeg. We houden van onze katten en laten dit zien door de producten die we voor ze kopen. Maar wat maakt iets tot het beste product voor katten?

Omlet is van mening dat duurzaamheid, levensduur, ultieme stevigheid en comfort slechts enkele van de belangrijke ingrediënten zijn die nodig zijn voor de vervaardiging van hoogwaardige producten voor katten. We ontwikkelen onze producten zodanig dat ze niet steeds opnieuw hoeven te worden gekocht, zodat u en uw kat er een leven lang plezier van kunnen hebben. Laten we eens kijken naar enkele van de beste producten voor katten die door Omlet zijn ontworpen.

Maya Donut kattenmand

Katten houden van slapen. En veel ook. Dus als het gaat om het vinden van de beste kattenmand voor uw kat, is het van belang dat de mand niet alleen stevig en comfortabel is, maar ook praktisch en mooi. Wij stellen aan u voor: de Maya Donut kattenmand, ontworpen door Omlet – de beste kattenmand die u voor uw kat kunt kopen.

Geef uw kat een betere slaapervaring met deze hoogwaardige, luxe kattenmand van imitatiebont. Deze droommand heeft een unieke donutvorm om katten die alleen het beste verdienen, eersteklas comfort te geven. Het marshmallowgevoel van het matras en de superzachte, knuffelige bekleding bieden katten comfort en ondersteuning, ongeacht leeftijd en ras.

Maar wat deze kattenmand nog beter maakt, zijn de opties waaruit u voor uw kat kunt kiezen. Maya Donut is verkrijgbaar in vijftien stijlvolle kleuren, zodat u de mand kunt laten passen bij persoonlijkheid van uw kat en uw interieur. En het beste van alles? De bekleding kan worden verwijderd en in de wasmachine worden gewassen.

De Maya Donut kattenmand kan met designerpootjes van de vloer worden gehaald. Dit verbetert de luchtcirculatie onder de mand, wat voordelen heeft voor de gezondheid en het welzijn van uw kat. Bovendien maken de designerpootjes de kattenmand een nog mooier meubelstuk in uw huis.

Kat op Omlet Maya Donut kattenmand uit de Enchanted Collectie

Maya kattenbakmeubel

Toen we onszelf het doel stelden het beste kattenbakmeubel te ontwerpen, haalden we inspiratie uit onze eigen badkamerervaringen. Als wij mensen ongestoord gebruik willen maken van de badkamer, waarom zouden we onze katten deze privacy dan niet geven? Daarom kwamen we op kattenbak Maya – een gestroomlijnde kattenbak in meubelstijl die uw kat een rustige omgeving biedt en tegelijkertijd geur en rommel in huis tot een minimum beperkt.

Omlet is van mening dat een kattenbak alleen de beste kan zijn, als deze kwalitatief is wat betreft design, hygiëne en discretie. Daarom is kattenbak Maya verkrijgbaar met verschillende toegangspunten en verschillende stijlen, zodat u zeker een kattenbak vindt die helemaal past bij uw kat. Oudere en minder lenige katten zullen de kattenbak met makkelijk toegankelijke zij-ingang waarderen. U en uw actieve kat zullen het anti-tracking rooster van de kattenbak met een ingang aan de bovenkant waarderen. Bovendien ontvangt u bij elke kattenbak een stevige, duurzame katten-liner en een actief koolstoffilter om geur te absorberen en vuil gemakkelijk te verwijderen.

Maar om van een kattenbak echt de beste te maken, is het belangrijk dat een kat ongestoord zijn gang kan gaan. Kattenbak Maya biedt katten ultieme discretie. Het klapdeurtje creëert een geurbarrière met ventilatie en geeft tegelijkertijd een gevoel van privacy. Vul de kattenbak met hoogwaardige kattenbakvulling van Omlet om uw kat het allerbeste te geven.

Omlet kattenren

Als merk dat als doelstelling heeft huisdieren en mensen gelukkiger te maken, hebben we traditionele houten kattenrennen in twijfel getrokken om een product te ontwikkelen dat beter is voor u en uw kat.

Omlets buitenren voor katten is een ruim en veilig buitenverblijf voor katten, dat afwisseling en beweging biedt terwijl uw kat veilig van de buitenlucht kat genieten. Katten zijn nieuwsgierig en avontuurlijk, daarom hebben we een ren ontworpen om katten de vrijheid te geven om nieuwe plekken te verkennen, terwijl ze tegelijkertijd beschermd zijn tegen mogelijke gevaren.

Omlets buitenren voor katten is gemaakt van duurzaam gelast staalraster, is uiterst veilig en makkelijk te monteren. Het modulaire ontwerp stelt u in staat om de grootte van de ren aan te passen aan de beschikbare ruimte in uw tuin en de ren op elk moment uit te breiden. Omlets buitenren voor katten is ideaal voor zowel binnen- als buitenkatten. Het is niet alleen het beste product voor uw kat om van de buitenlucht te genieten, het is ook perfect om tijd door te brengen met uw kat.

Duurzame krabpaal

Alle katten hebben één ding gemeen: ze houden allemaal van krabben. En als u net bent als wij, wilt u dit aangeboren kattengedrag aanmoedigen – maar niet op je meubels. Als huisdiereigenaren hebben we zelf ook krabpalen voor onze katten, maar we hadden er genoeg van ze steeds weg te gooien zodra ze versleten zijn. Het is niet alleen duur om om de paar maanden een nieuwe te kopen, het is ook niet goed voor het milieu als krabpalen op de vuilnisbelt belanden.

Dus vroegen we ons af of er een oplossing zou zijn om een krabpaal het eeuwige leven te geven. En ons antwoord op deze vraag heeft vorm gekregen met krabpaal Stak voor katten. Stak heeft vervangbare kartonnen lagen die kunnen worden gerecycled of gecomposteerd als ze versleten zijn, wat Stak duurzaam en milieuvriendelijk maakt. Dit is de laatste krabpaal die u ooit zal hoeven kopen.

Stak is verkrijgbaar in verschillende maten en is verkrijgbaar als vrijstaande en wandgemonteerde optie. We hebben deze krabpaal ontwikkeld met natuurlijk kattengedrag in gedachten. Als het karton versleten is door talloze krab-sessies, kunt u gewoon de oude lagen vervangen met een kartonnen navulverpakking. Met krabpaal Stak kunt u uw kat een optimale krabervaring geven terwijl u rekening houdt met de planeet.

Klimframe voor katten

Wat klimmen betreft, zijn katten experts. In het wild klimmen katten in bomen of op andere objecten om aan roofdieren te ontsnappen of hun omgeving te observeren. Maar houden binnenkatten ervan om in klimbomen te klimmen? Bij Omlet geloven we van wel.

Om een ​​klimboom te maken die de beste in zijn soort is, moesten we onze ingenieurs uitdagen om verder te denken dan de traditionele alles-in-één klimbomen. U weet wel, klimbomen die veel ruimte innemen, er op den duur niet meer zo fris uitzien, nutteloos worden als ze versleten zijn om uiteindelijk op de vuilnisbelt te belanden. Onze missie was om een klimboom voor katten te creëren die van hoge kwaliteit is en duurzaam is, maar ook naar wens kan worden samengesteld om interactie tussen u en uw kat te bevorderen.

Omlets Freestyle klimboom voor katten is een innovatief en uniek product dat voldoet aan deze eigenschappen en meer. Freestyle is geschikt voor alle katten, ongeacht leeftijd of ras. Daarnaast is het een ruimtebesparende, aanpasbare avonturentoren die uw kat vele uren mentale en fysieke uitdaging biedt. Kies uit verschillende accessoires zoals hangmatten, treden en hellingen om de beste kattenboom te creëren die uw kat ooit zal beklimmen.

Drie katten in hun huis gebruikmakend van Omlet Indoor Freestyle klimboom

Kattenspeeltjes van Omlet

Er gaat niets boven speeltijd met de kat. Het is een leuke activiteit die jullie beiden gelukkig maakt en jullie onderlinge band versterkt. En een van de beste manieren om uw kat bij het spel te betrekken, is natuurlijk met kattenspeeltjes.

Omlets kattenspeeltjes zijn ontworpen om uw kat urenlang fysiek en mentaal bezig te houden. Onze unieke zeedierendesigns zijn zorgvuldig gemaakt en zijn verkrijgbaar met én zonder catnip, omdat sommige katten nu eenmaal meer van kattenkruid houden dan andere. Houd uw kat uren bezig met deze unieke, top-kattenspeeltjes.

Omlet en uw kat

Natuurlijk is de band tussen u en uw kat iets prachtigs en we vinden dat deze band gevierd moet worden met de producten die uw kat gebruikt. Als huisdierenbedrijf dat altijd de norm uitdaagt om het beste voor u en uw huisdier te ontwikkelen, zijn we van mening dat onze producten de beste zijn die momenteel verkrijgbaar zijn. Van de stijlvolle en comfortabele Maya Donut kattenmand, de op maat gemaakte avonturen die uw kat kan beleven op de Freestyle klimboom, tot de duurzame Stak krabpaal: Omlet heeft de beste producten die katten verdienen.

This entry was posted in Katten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *