Omlet blog

Een frisse vogelkooi voor de lente

Omlet Geo vogelkooi met lentebloesem nachthoes

Is de lente niet de ideale tijd van het jaar om de vogelkooi op te frissen? Het warmere weer, de langere dagen, opkomend groen en jonge dieren inspireren gezinnen vaak om hun huis op te ruimen en op te fleuren. En omdat vogels deel uitmaken van ons gezin kunt u ook hun vogelkooi betrekken bij de lenteschoonmaak. Natuurlijk hebben huisdieren het hele jaar door baat bij een opgeruimde, frisse omgeving. Toch geeft Omlet graag inspiratie om de parkietenkooi tijdens de lente volledig op te frissen.

Een nieuw seizoen, een nieuwe vogelkooi

Na een hele winter binnen te hebben gezeten, willen we allemaal – metaforisch – onze vleugels uitslaan. Vogels zijn er klaar voor om letterlijk hun vleugels uit te slaan. Omlets Geo vogelkooi biedt 45% meer ruimte dan kleine, traditionele vogelkooien, en geeft parkieten voldoende ruimte om te vliegen.

Onze design-vogelkooi laat op elegante wijze de schoonheid van uw parkieten optimaal zien. Het unieke ontwerp zorgt niet alleen voor meer ruimte, maar staat ook geweldig in uw interieur. Plaats extra zitstokken om de vogelkooi voor uw vogels nog uitdagender te maken en kies uit verschillende kleuren die passen bij uw interieur.

Maar natuurlijk gaat het niet alleen om het uiterlijk – bij het ontwerp van de vogelkooi Geo is rekening gehouden met gebruiksgemak. We hebben deze onderhoudsarme vogelkooi ontworpen zodat deze makkelijk kan worden gereinigd. Ook hebben we de vogelkooi ontworpen om vogels zo min mogelijk rommel te laten maken rondom de kooi. De centraal geplaatste voer- en drinkbak van  Geo is ontworpen om morsen en rommel te beperken. Een optionele stevige bamboe standaard brengt uw Geo Bird Cage naar een nieuwe hoogte en geeft uw vogels een bijzonder uitkijkpunt.

Nachthoezen voor Geo

Gun uw vogels hun schoonheidsslaapje met een optionele nachthoes. Parkieten slapen het beste als het donker is. De lente brengt meer daglicht en kan het slaapritme van uw vogels verstoren. Omdat vogels overdag actief zijn (wat betekent dat ze ‘s nachts slapen) en elke nacht 10-12 uur slaap nodig hebben, kan een nachthoes ze helpen beter te slapen, zelfs als het nog licht is.

Omlets nachthoes voor de Geo vogelkooi in bloesemroze is speciaal ontworpen voor de Geo-kooi en past helemaal bij de lente. Of ga voor de donkere nachtblauwe nachthoes voor vogelkooi Geo als dit beter past bij uw interieur. Beide kleuren zorgen voor een goede nachtrust voor uw vogels door hun kooi van boven tot beneden te bedekken, terwijl de onderkant open blijft voor een goede ventilatie.

Nieuwe accessoires voor Geo

Vogels zijn intelligente wezens. Zoals alle intelligente dieren gedijen parkieten het beste in een uitdagende omgeving. Nieuwe speeltjes zorgen ervoor dat de vogelkooi steeds uitdagend blijft voor vogels. Omlets accessoires voor de Geo-vogelkooi voegen flair en fascinatie toe aan het verblijf van uw vogels en bieden urenlang vermaak.

Een manier om ervoor te zorgen dat uw vogels gezond en gelukkig blijven is door ze een omgeving te bieden dat hun natuurlijke gedrag uitdaagt. Fleur dit voorjaar de ruimte van uw parkiet op met spiegeltjes en zitstokken om ze te stimuleren en afwisseling in hun routine te brengen. Een vogelbadje geeft uw vogels de kans heerlijk te baden.

Een frisse vogelkooi tijdens de lenteschoonmaak

Om ervoor te zorgen dat de vogelkooi optimaal fris blijft, zal deze minstens één keer per week grondig moeten worden gereinigd. Heeft u veel vogels dan kan het zijn dat u de kooi vaker zal moeten schoonmaken. Vogelkooi Geo is binnen enkele minuten gemakkelijk schoon te maken, zodat u meer tijd aan uw vogels kunt besteden en minder tijd aan het schoonmaken van hun kooi.

De voerbak die u bij Geo ontvangt heeft een gesloten basis om zadenhulsjes op te vangen, zodat minder voer op de bodem van de kooi belandt. De bodem zelf is eenvoudig te verwijderen en kan met de hand worden gereinigd. Optionele papieren liners maken het schoonmaken nog makkelijker. Verwijder eenvoudig de papieren liner en vervang deze door een nieuwe voor een snelle een gemakkelijke reiniging tussendoor.

Een nieuw seizoen met Omlet

Misschien heeft u al jaren parkieten, of misschien denkt u erover na om binnenkort parkieten binnen uw huis te verwelkomen. De lente brengt veel veranderingen met zich mee en biedt het uitgelezen moment om de vogelkooi eens grondig op te frissen of om voor het eerst vogels als huisdieren te nemen. Omlet heeft alles wat u nodig heeft om de band tussen u en uw vogel verder te versterken, van producten om uw vogels beter te laten slapen tijdens zomerdagen, tot producten die het zorgen voor vogels makkelijker en leuker dan ooit. Ontdek waarom duizenden mensen Omlet kiezen voor hun huisdieren, en geniet van de voordelen die onze producten huisdieren en hun verzorgers brengen.

Blauwgrijze vogel in Omlet Geo vogelkooi

This entry was posted in Vogels


One reply on “Een frisse vogelkooi voor de lente”

A.P. van der Weele schreef:

Ik heb al een omlet vogelkooi maar vraag me af waarom
Jullie gekozen hebben voor verticale spijlen ipv horizontale?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *