Omlet blog

6 must-have zomerproducten voor katten

Kat in hangmat in Omlet outdoor Freestyle kattenpaal in kattenren

De zomer nadert en met de steeds hogere temperaturen is het tijd om manieren te vinden om uw kat te vermaken en gezond te houden. Omlet wil de jacht op fantastische producten voor katten makkelijker voor u maken, daarom hebben we een lijst met zes onmisbare zomerproducten voor katten samengesteld. Zo heeft u meer tijd om van de zon te genieten en tijd door te brengen met uw kat.

Houden katten van de zomer?

Katten hebben wat de seizoenen betreft verschillende voorkeuren en of ze van de zomer genieten, kan per kattenras verschillen. Wanneer de temperatuur stijgt, gaan mensen zweten, honden hijgen en gaan veel katten op zoek naar de ideal plek om te zonnebaden. Maar niet alle katten houden van een zonovergoten vensterbank. Voor langharige katten of rassen met een platte neus, zoals de Pers en Scottish Fold, kan hitte iets zijn waar ze mee worstelen en niet van zullen genieten.

Of uw kat nu van de zon geniet of een hekel heeft aan de hitte, alle katten zijn gevoelig voor warmte. Katten kunnen oververhit raken in de zomer en de medische hulp van een dierenarts nodig hebben. Het is dus essentieel om uw kat voldoende schaduw, vers water en een koele omgeving te bieden, zodat uw kat gezond en wel de zomer door zal komen.

Zes zomer-essentials voor katten

1. Buitenren voor katten

Heeft u uw kat ooit zien genieten van de warmte van zonlicht en frisse geuren van de zomerlucht? Het is magisch om naar te kijken. Maar zeker zo leuk als uw kat zien genieten van de zomer, is de mogelijkheid om tijd met uw huisdier door te brengen in de buitenlucht. En dat is precies wat u kunt doen met Omlets buitenren voor katten.

Breng deze zomer meer tijd buiten door en ontspan en geniet samen met uw kat van de zomerwarmte. Of uw buitenruimte nu een klein balkon of een ruime achtertuin is, Omlets buitenren voor katten kan worden aangepast aan de behoeften van uw kat om hem een veilige omgeving in de buitenlucht te geven. Bij zomerplezier met het gezin moet natuurlijk ook uw kat worden betrokken, de buitenren voor katten maakt dit mogelijk.

2. Rendekzeil voor de buitenren voor katten

Het zal niet lang duren voordat uw binnenkat verliefd wordt op de vrijheid van het buitenleven die een kattenren biedt. Maar hoe zorg je ervoor dat het ‘s zomers niet te warm wordt in de ren? Maak kennis met de rendekzeilen voor de kattenren – een plek in de schaduw voor uw zonaanbidder.

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om uw kat beschut en droog te houden tijdens zijn zomervonturen in de buitenlucht. Dankzij de makkelijk te bevestigen spanhaken is het een eitje om de ren van een dekzeil te voorzien. De donkergroene kleur gaat mooi op in de omgeving, waardoor de kattenren een prachtige aanvulling is op elke buitenruimte.

3. Outdoor kattenpaal

Klaar om de zomerse buitenruimte van uw kat naar een hoger niveau te brengen? Personaliseer de buitenervaring van uw kat met een unieke outdoor Freestyle kattenpaal van Omlet. Freestyle is ontworpen met het natuurlijke verlangen van katten om te klimmen in gedachten. De kattenpaal voor buiten is volledig naar wens samen te stellen zodat uw kat kan doen waar hij het meest van houdt. En het beste: Freestyle past in elke kattenren en biedt ultiem zomerplezier.

Houdt uw kat graag vanaf een uitkijkpost een oogje in het zeil? Voeg een platform toe voor op en top geluk. Is uw kat meer een luie lounger, dan zal een hangmataccessoire zijn slaapfestijn helemaal compleet maken. Het maakt niet uit hoe u de buitenkrabpaal van uw kat samenstelt, één ding is zeker: u kunt meer quality-time doorbrengen met uw geliefde huisdier.

4. Koelmat

Wanneer de hete zomerzon ondraaglijk wordt, is een koelmat de perfecte oplossing om uw kat te helpen met de hitte om te gaan. Omlets ultracomfortabele koelmat is ontworpen om uw kat de hele zomer koel en comfortabel te houden. De ingenieuze matten, die de lichaamswarmte van uw kat absorberen voor een verkoelend effect, hebben geen elektriciteit of koeling nodig.

Leg de koelmat bijvoorbeeld in een ‘koele kamer’ waar uw kat kan ontspannen, of leg het in de kattenmand voor heerlijk koele schoonheidsslaapjes. Door uw kat een koele plek te geven om uit te rusten als het buiten warm is, voorkomt u oververhitting en ongemak tijdens de hete zomerdagen.

Ragdoll relaxt op Omlet koelmat voor katten

5. Krabpaal

De zomer kan een tijd zijn waarin uw kat actiever en speelser is. Mentale en fysiek uitdaging is niet alleen voorbehouden aan de buitenlucht. Als het buiten te warm wordt voor uw kat, breng het plezier dan naar binnen. Vermaak uw kat deze zomer met een indoor klimboom. Een krabpaal doet een aanspraak op het instinct van uw kat en beschermt uw meubels tegen kattennagels. Uw kat zal het heerlijk vinden om te krabben en spelen, wat bijdraagt aan de gezondheid en het welzijn van uw kat.

6. Kwalitatief drinkbakje

Gehydrateerd blijven is ook voor katten cruciaal, zeker in de zomer wanneer de kans op uitdroging op de loer ligt. Daarom is een kwalitatief drinkbakjes een essentieel product voor zowel binnen als buiten. Dit geeft uw kat de hele zomer toegang tot schoon en verfrissend water. Een drinkbakje voor katten van Omlet is een goede optie omdat het niet zomaar kantelt en het strakke ontwerp mooi zal staan in elke ruimte in huis.

Omlet en verkoeling voor uw kat

De zomer zou een tijd van vreugde en comfort moeten zijn voor u en voor uw kat. Bij Omlet ontwerpen we producten om uw kat comfortabel te houden en om de band met hun eigenaren te versterken, tijdens alle seizoenen. Van kattenrennen en koelmatten tot outdoor klimbomen, we ontwerpen oplossingen om de zomerhitte te verslaan. Stel het welzijn van uw kat voorop met onze producten, zodat u en uw kat deze zomer kunnen doen waar jullie vast beiden van houden – samen comfortabel genieten van het seizoen.

Twee katten spelend in Omlet kattenren met Freestyle Outdoor kattenpaal

This entry was posted in Katten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *