Omlet blog

Vind het perfecte accessoire voor de Freestyle

Kat gebruikt de trede van de Indoor Freestyle klimboom van Omlet

Van nieuwsgierig tot avontuurlijk: onze katten hebben een caleidoscoop aan persoonlijkheden en deze zijn net zo divers als hun vachtpatronen. Katten hebben, net als hun mens, een unieke persoonlijkheid die ze tot echte individuen maakt. Het is daarom belangrijk om deze persoonlijkheid te herkennen. Zo kun je speeltjes uitkiezen die bij jouw kat passen en hem blijven uitdagen. Bij Omlet begrijpen we de natuurlijke behoeften van katten en daar denken we aan tijdens het ontwikkelen van onze producten. De Freestyle klimboom is gemaakt voor elke kat omdat hij perfecte accessoires heeft die bij iedere soort kat passen.

De Freestyle Klimboom van Omlet

Als katten hun speelparadijs zelf mochten ontwerpen, dan zouden ze deIndoor Freestyle klimboom bedenken. Deze compleet aanpasbare klimtoren is gemaakt om iedere kattensoorteen plezier te doen. Het is een innovatieve oplossing en de enige in zijn soort, waardoor hij jouw kat gelukkig en tevreden houdt.

Wij zijn zelf ook kattenouders en we begrijpen hoe belangrijk het voor ze is om hun natuurlijke gedrag te kunnen vertonen. Maar we begrijpen ook dat traditionele krabpalen van stof niet alleen een doorn in het oog kunnen zijn, maar ook enorm veel ruimte innemen. Daarom hebben we ons designteam uitgedaagd om een moderne, slanke krabpaal te ontwerpen die niet alleen mooi is, maar de kat ook eindeloos veel verrijking en kansen biedt om zich te uiten.

Met tientallen accessoires voor de krabpaal, zoals de sisal krabpalen, hangmatten, en platformen, kun je zelf mixen en matchen om de perfecte krabpaal voor jouw kat te creëren. Of kies een van onze pre-designed opties die speciaal ontworpen zijn met het oog op de liefdestaal van jouw kat. En als je kat graag buiten is, dan is de Freestyle Outdoor Klimboom een mooie manier om je kat dezelfde verwondering te laten ervaren als met de binnenoptie, terwijl hij ondertussen een fris neusje kan halen in de veiligheid van zijn buitenverblijf voor katten.

De Hangmat

Is jouw kat graag alleen? Dan is de Freestyle hangmat het perfecte accessoire dat hem een toevluchtsoord kan bieden waar hij geniet van de rust. Hij sluit naadloos aan op de Freestyle klimboom, waardoor de hangmat een prettige cocon is die los hangt van de paal.

Het ultrazachte materiaal zorgt voor een knus plekje dat doet denken aan de warmte die een moederkat aan haar kittens geeft. De hangmat is ontworpen om een gevoel van veiligheid te bieden, ver boven de grond, zodat de kat zijn omgeving goed in de gaten kan houden. Of jouw kat hem nou wil gebruiken voor lange dutjes, een meditatiesessie of als strategische observatieplek: de hangmat is geschikt voor ieder temperament.

En voor de katten die vooral een zachte, fijne plek zoeken om te relaxen en slapen is de hangmat ook geschikt. Vergeet geen knus kattenhuisje op de vloer te plaatsen, zodat jouw lieve vriend een ruime keuze heeft in plaatsen waar hij kan dutten.

Het Holletje

Speciaal ontworpen voor de timide maar nieuwsgierige kat: Het Freestyle platform met holletje biedt een multidimensionaal, veilig toevluchtsoord waar verlegen katten hun omgeving goed kunnen observeren. Het ronde semi-gesloten ontwerp moedigt katten aan om wat meer te ontdekken, zonder dat ze overprikkeld raken. Zo komen we tegemoet aan hun voorzichtige, maar nieuwsgierige natuur.

Maar dit accessoire is meer dan gewoon een holletje: het ontwerp biedt de kat een kans om de omgeving eerst te begrijpen, voordat hij op onderzoek kan gaan. Zo kan hij zijn omgeving geleidelijk omarmen. De verhoogde platformen bieden uitkijkpunten waarop de wereld vanaf een afstand te observeren is, terwijl ze ook het comfort en de gezelligheid geven waar de kat zo naar verlangt.

Kat in het holletje van de Outdoor Freestyle klimboom van Omlet

De Brug

De Freestyle brug met sisal krabbekleding is een ideale toevoeging voor katten die graag op avontuur gaan en op zoek zijn naar eindeloos plezier. Dit accessoire is gemaakt om het instinct van speelse katten te prikkelen en combineert entertainment met functionaliteit. De bonus: de brug moedigt aan tot bewegen, behendigheid en mentale stimulatie en dit draagt bij aan de gezondheid en het geluk van de kat.

De Freestyle brug is gemaakt van duurzaam sisaltouw, waardoor hij natuurlijk krabgedrag ondersteunt. Hierdoor houdt je kat gezonde pootjes en houd jij de kattennagels uit je meubels. Dit duurzame, horizontale element geeft jouw kat een spannende uitdaging omdat hij zo van de ene naar de andere klimboom kan lopen terwijl hij ondertussen springt en balanceert. Vooral voor katten die van een beetje avontuur houden is er geen betere manier om de natuurlijke instincten uit te dagen.

De Trede

Verhoog de wereld van je kat en geef hem een ultieme verticale speelplek met de Trede met kussentje. Gemaakt voor de onbevreesde, behendige katten die het leuk vinden om nieuwe hoogtes te leren kennen. De trede stimuleert de aangeboren nieuwsgierigheid van de kat, terwijl hij ondertussen het gevoel houdt dat dit zijn territorium is.

Entertain je kat met meerdere treden voor de Freestyle en aanschouw hoe hun speelgebied vergroot. De oppervlakken bevatten een kussentje voor comfort en grip waardoor de kat elk niveau met zelfvertrouwen kan leren kennen. Of het nou is om te loungen, te spelen of te luieren in de zon: de trede wordt de nieuwe favoriete plek van jouw kat.

Omlet en jouw katten

Bij Omlet onderscheiden we ons met baanbrekende huisdierenproducten die voor een sterkere band tussen mens en hun dier zorgen. De accessoires voor de klimboom bevatten een innovatief design dat de diverse behoeften van elke kat vervult. We begrijpen dat alle katten unieke voorkeuren hebben en daarom wordt elk accessoire voor de klimboom zorgvuldig ontwikkeld, met het oog op de instincten van de kat en hun stemming. Breng jouw huisdierverzorging naar een hoger niveau en laat het aan ons over om de band tussen jou en jouw kat opnieuw te definiëren. Stap voor stap, accessoire voor accessoire.

Grijze kat gebruikt de brug van de Indoor Freestyle klimboom van Omlet

This entry was posted in Katten


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *