Omlet blog

De nieuwe krabpaal met meer dan 1200 lichtinstellingen

Kat bewondert de Switch krabpaal

De toekomst van kattenplezier is hier. Sinds 2004 bekijkt Omlet elk aspect van het houden en verzorgen van katten opnieuw. En we zijn blij om onze nieuwste kattencreatie aan te kondigen. Met deze creatie schilder jij het interieur rood, oranje, geel, roze en groen. Maak kennis met de Omlet Switch Krabpaal, een revolutionaire krabpaal met meer dan 1200 lichtinstellingen die een schaduw werpt over alle andere krabpalen. De Switch krabpaal is meer dan een krabpaal alleen: het is een geavanceerd interactief lichtspektakel dat innovatief en met precisie ontworpen is om katten de twee dingen te geven waar ze het meest van houden: krabben en lichtjes achtervolgen.

Hoe werkt het?

Kan een krabpaal net zo leuk zijn voor mensen als voor katten? Bij Omlet geloven we niet alleen dat het kan, maar we hebben het zelfs zo ontwikkeld. Met meer dan 1200 op afstand bedienbare interactieve sfeerlichtprogramma’s is dit de eerste krabpaal die even aantrekkelijk voor onze ogen is, als voor die van onze katten.

Maar hoe werkt het precies? Ontwikkeld met onze voortdurende inzet om onze producten zo duurzaam mogelijk te houden, vormt de natuurlijke bamboe basis de ruggengraat van deze stevige, interactieve krabpaal. In de onderkant van de krabpaal zijn de afstandsbediening en LED-lampjes ingebouwd, die zorgvuldig zijn ontworpen om de krabervaring van jouw kat te verbeteren. En dit zijn niet zomaar LED’s – ze hebben een IP75-classificatie, wat in kattentermen zoveel betekent als uitstekende bescherming tegen klauwtjes.

Met slechts een klik op de afstandsbediening kun je een lichtshow in de woonkamer beginnen die jou en de kat urenlang zal bezighouden. Wie heeft Netflix nodig als je kunt kijken naar een kat die kleurrijke, interactieve lichtjes vangt?

Afstandsbedieninginstellingen van de Switch krabpaal

Waarom jouw kat een Switch krabpaal nodig heeft

Katten zijn mysterieuze en speelse dieren die graag krabben. Bij Omlet begrijpen we dat we iets moeten ontwikkelen wat de aandacht van de kat langer vasthoudt dan alleen een keertje krabben. De Switch krabpaal maakt van een conventionele krabsessie, een veelzijdige ervaring voor katten.

In de natuur krabben katten tegen lange, stevige oppervlakken om hun klauwen gezond te houden en hun spieren te rekken. Daarom hebben we de Switch krabpaal 20% hoger gemaakt dan standaard krabpalen en 50% langer dan de gemiddelde kat. Hierdoor kan jouw kat zijn volledige lichaam strekken en komt er endorfine vrij waardoor de kat zich ontspant.

Onze ontwerpers hebben de buitenkant van de Switch krabpaal in een sterk, sisal jasje gestoken dat 100% biologisch afbreekbaar is en de natuurlijke textuur van leven in het wild nabootst. De kat heeft hierdoor de mogelijkheid om zich binnenshuis te gedragen naar zijn of haar natuurlijke instincten. De Switch heeft de hoogte, het gewicht en verticale groeven die jouw kat een lange, vloeiende krabsessie geven én een full body workout.

Maar wat de Switch krabpaal echt onderscheidt, is de op afstand bestuurbare LED verlichting. Katten zijn van nature jagers en deze aanpasbare lichtjes bootsen de bewegingen van hun prooi na, waardoor het jachtinstinct wordt geactiveerd. Dit zorgt weer voor een goede breintraining en mentale stimulatie. Maar het plezier stopt hier niet – de Omlet Switch is zo gemaakt dat jij de speelervaring kunt aanpassen aan de voorkeur van jouw kat, waardoor ze elke keer weer geboeid en vermaakt worden tijdens het krabben.

Kat omringd door het licht van de Switch krabpaal

Switch vs. andere krabpalen

De Omlet Switch krabpaal herdefinieert kattenmeubels met zijn ingenieuze, interactieve lichtdisplays en zorgvuldige, gedetailleerde ontwerp. De Switch onderscheidt zich van alle andere krabpalen door de volgende eigenschappen:

  • Verbind met kleur: Met 1260 sfeerlichtinstellingen wordt de Switch net zo leuk voor mensen als voor katten. Kies uit 12 lichtprogramma’s, 7 kleurinstellingen, 3 helderheidsstanden en 7 snelheidsstanden om de perfecte kleurervaring te creëren voor jouw kat.
  • Een andere dimensie: Met zijn 84 cm is de Switch 20% langer en 50% groter dan de gemiddelde krabpaal. De extra hoogte en het extra kraboppervlak geven jouw kat elke keer opnieuw de beste krabsessie.
  • Een krabpaal met blijvende kracht: De gemiddelde levensduur van katten is 12 tot 18 jaar en als je elke twee jaar een nieuwe krabpaal moet aanschaffen, dan stort je veel afval. Daarom hebben we de Switch zo duurzaam mogelijk gemaakt met een 100% biologisch afbreekbare sisal sleeve en een krasbestendige bamboe basis. De Switch is de enige krabpaal die je nodig hebt.
  • Sterk, stil type: Met onze unieke anti-omvaltechnologie heeft de Switch een laag zwaartepunt gekregen, waardoor hij stabieler is dan de meeste gangbare krabpalen. Zelfs de sterkste, grootste kattenrassen zijn geen match voor het stevige design van de Switch.
  • Innovatief ontwikkeld: De Switch is meer dan een krabpaal: het gaat de verveling tegen bij zowel jou als de kat. Met aanpasbare en op afstand bedienbare lichtjes kan de tv uit en de Switch aan, voor wat quality time met de kat.

Switch en duurzaamheid

Als katteneigenaren en productontwikkelaars zijn we toegewijd om betere en duurzamere opties te creëren. De Switch krabpaal is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. Alleen de 100% biologisch afbreekbare sleeves hoeven vervangen te worden, terwijl 86% van het product voor altijd meegaat. Dit betekent dat je tot 33 kilo aan afval bespaart tijdens een kattenleven.

Gaat mijn kat de wereld redden? Waarschijnlijk niet, maar jij bespaart afval en hebt ondertussen heel veel plezier. Met de Switch ben je er zeker van dat je tijdens het spelen met de kat, ook onderdeel bent van een duurzame community.

Omlet en jouw kat

Bij Omlet creëren we niet alleen huisdierproducten; we hebben de drive om de markt beter te maken. Om dat te doen, moeten we verder kijken dan naar dat wat al gedaan is. We moeten ruimte maken voor producten die anders werken en magische momenten creëren tussen mens en dier. Deze manier van denken heeft geleid tot de Switch krabpaal. Dus schakel de dagelijkse routine uit, en schakel de nieuwe manier om verbinding te maken met de kat in. Je zal je snel afvragen hoe je het ooit zonder heb gedaan.

Kat kijkt op naar de roze en blauwe lichtjes van de Switch krabpaal

This entry was posted in Katten


One reply on “De nieuwe krabpaal met meer dan 1200 lichtinstellingen”

Anjana koster schreef:

Wat kosten ze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *