Omlet blog

Paasactiviteiten voor het hele gezin

paas-graphic-omlet-konijn-met-eieren

Bent u op zoek naar leuke activiteiten om met het hele gezin te doen tijdens de paasvakantie? We hebben een aantal leuke spelletjes, creatieve knutselactiviteiten en heerlijke recepten op een rijtje gezet die kinderen (en volwassenen) bezig zullen houden – tussen het schilderen van eieren en eten van paaseitjes door.


Zaaien in eierschalen – 6 stappen

Lege eierschalen zijn perfect voor het planten van zaden voordat ze in de tuin worden geplant. Super makkelijk en leuk.

5 paasspelletjes om de paasvakantie eggstra leuk te maken

Krijgt u bezoek tijdens Pasen? Bereid wat spelletjes voor terwijl jullie wachten tot de paashaas klaar is met het verstoppen van de paaseieren in de tuin.

Tips voor een geslaagde paaseierenzoektocht (engelstalig)

En over een paaseierenzoektocht gesproken, dit zijn onze tips om het een succes te maken.

meisje verzamelt eieren uit het ruime eglu cube kippenhok met ren

Bak een bananenbrood

Dit super makkelijke recept voor bananenbrood is het hele jaar door natuurlijk heerlijk, en waarschijnlijk heeft u alle ingrediënten al in huis.

Maak gemarmerde paaseieren

Maak eieren voor de lunch en laat uw creativiteit de vrije loop met deze prachtige gemarmerde eieren. Een mooie lentedecoratie, ook na Pasen.

Super lekkere paascake

Wie houdt er niet van worteltaart bij een afternoon tea? Met dit recept maakt u een heerlijke cake, en het is niet moeilijk zodat ook kinderen kunnen helpen.

Dingen om thuis te doen met uw huisdieren en kinderen

Vinden uw dieren de vakantie aan de lange kant? Hier vindt u een aantal dingen die u en uw kinderen kunnen doen met, of voor, uw huisdieren.


Hopelijk geven deze tips u inspiratie om de paasvakantie extra creatief, leuk en lekker te maken! Tag Omlet op sociale media om ons te laten weten wat u ervan vindt.

This entry was posted in Pasen


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *